Kjo mund të konsiderohet si puna më e rrezikshme (Fotot)
2 posters
Faqja 1 e 1
Kjo mund të konsiderohet si puna më e rrezikshme (Fotot)
Pekin, 23 Maj 2012, NOA - Punonjësit që ndërtojnë rrugët dhe shkallët rrotull ndonjë mali me siguri nuk kanë frikë aspak nga lartësitë, duke punuar në lartësi prej qindra metrash në hapësirë boshe me sistemi sigurie praktikisht jo nule.Nëse nuk mund të jetë profesioni më i rrezikshëm në mbarë botën, me siguri kemi të bëjmë me një punë ku rreziku është konstant dhe tepër evident.
Rruga, e cila zakonisht realizohet me drunj, po ndërtohet në Kinë, në provincën e Hunan, në malet Shifou. Kur të përfundojë, do të jetë më e gjata në llojin e saj, pothuajse 3 kilometër.
Yu Ji, një prej punonjësve, rrëfen se prej vitesh ka punuar në ndërtimin e qiellgërvishtësve, ndërsa tani janë bërë dhjetë vite që ai ka kaluar në ndërtimin e rrugëve të drunjta nëpër male.
Ai shpjegon se është tepër e vështirë të gjesh të rinj që duan të bëjnë një punë të tillë, ku numri i paktë i kandidatëve sipas tij nuk ka lidhje me sigurinë: "duhet të qëndrosh për shumë muaj i izoluar nëpër male".
r.b/noa.al
Rruga, e cila zakonisht realizohet me drunj, po ndërtohet në Kinë, në provincën e Hunan, në malet Shifou. Kur të përfundojë, do të jetë më e gjata në llojin e saj, pothuajse 3 kilometër.
Yu Ji, një prej punonjësve, rrëfen se prej vitesh ka punuar në ndërtimin e qiellgërvishtësve, ndërsa tani janë bërë dhjetë vite që ai ka kaluar në ndërtimin e rrugëve të drunjta nëpër male.
Ai shpjegon se është tepër e vështirë të gjesh të rinj që duan të bëjnë një punë të tillë, ku numri i paktë i kandidatëve sipas tij nuk ka lidhje me sigurinë: "duhet të qëndrosh për shumë muaj i izoluar nëpër male".
r.b/noa.al
Emona- WebMaster
- Postime : 46759
Gjinia :
Anëtarësuar : 12/03/2010
Re: Kjo mund të konsiderohet si puna më e rrezikshme (Fotot)
un sdo ta beja kurr nje pun te till sikur miljonat e botes te merrja
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» Marredhenia seksuale mes shoqerise mund te jete e rrezikshme
» Ja si mund ta largosh drejtorin e shkollës nga puna (FOTO)
» “Ke rënë në peshë?”…konsiderohet komplimenti më i mirë për femrat
» 10 semundjet me te rrezikshme
» “Dashuria” e rrezikshme me qetësuesit
» Ja si mund ta largosh drejtorin e shkollës nga puna (FOTO)
» “Ke rënë në peshë?”…konsiderohet komplimenti më i mirë për femrat
» 10 semundjet me te rrezikshme
» “Dashuria” e rrezikshme me qetësuesit
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi