Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Kjo mund të konsiderohet si puna më e rrezikshme (Fotot) People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.

Join the forum, it's quick and easy

Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Kjo mund të konsiderohet si puna më e rrezikshme (Fotot) People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.
Klea Love Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kjo mund të konsiderohet si puna më e rrezikshme (Fotot)

2 posters

Shko poshtë

Kjo mund të konsiderohet si puna më e rrezikshme (Fotot) Empty Kjo mund të konsiderohet si puna më e rrezikshme (Fotot)

Mesazh nga Emona Wed 23 May 2012 - 6:32

Pekin, 23 Maj 2012, NOA - Punonjësit që ndërtojnë rrugët dhe shkallët rrotull ndonjë mali me siguri nuk kanë frikë aspak nga lartësitë, duke punuar në lartësi prej qindra metrash në hapësirë boshe me sistemi sigurie praktikisht jo nule.Nëse nuk mund të jetë profesioni më i rrezikshëm në mbarë botën, me siguri kemi të bëjmë me një punë ku rreziku është konstant dhe tepër evident.

Rruga, e cila zakonisht realizohet me drunj, po ndërtohet në Kinë, në provincën e Hunan, në malet Shifou. Kur të përfundojë, do të jetë më e gjata në llojin e saj, pothuajse 3 kilometër.

Yu Ji, një prej punonjësve, rrëfen se prej vitesh ka punuar në ndërtimin e qiellgërvishtësve, ndërsa tani janë bërë dhjetë vite që ai ka kaluar në ndërtimin e rrugëve të drunjta nëpër male.

Ai shpjegon se është tepër e vështirë të gjesh të rinj që duan të bëjnë një punë të tillë, ku numri i paktë i kandidatëve sipas tij nuk ka lidhje me sigurinë: "duhet të qëndrosh për shumë muaj i izoluar nëpër male".

r.b/noa.alKjo mund të konsiderohet si puna më e rrezikshme (Fotot) Rruga-1Kjo mund të konsiderohet si puna më e rrezikshme (Fotot) Rruga-2Kjo mund të konsiderohet si puna më e rrezikshme (Fotot) Rruga-3Kjo mund të konsiderohet si puna më e rrezikshme (Fotot) Rruga-4

Emona
WebMaster
WebMaster

Postime Postime : 46759
Gjinia Gjinia : Female
Anëtarësuar Anëtarësuar : 12/03/2010

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Kjo mund të konsiderohet si puna më e rrezikshme (Fotot) Empty Re: Kjo mund të konsiderohet si puna më e rrezikshme (Fotot)

Mesazh nga Anakonda Fri 9 Nov 2012 - 6:01

un sdo ta beja kurr nje pun te till sikur miljonat e botes te merrja
Anakonda
Anakonda
V.I.P Anëtarë
V.I.P Anëtarë

Vendbanimi Vendbanimi : Australia
Postime Postime : 31717
Gjinia Gjinia : Female
Anëtarësuar Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha Mosha : 34
Hobi Hobi : Once Upon A Time