Biznesmeni i ofroi aktores një milion dollarë për të kaluar natën me të!
2 posters
Klea Love Forum :: MODA DHE ESTETIKA, VIP & LIFESYLE :: Moda & Estetika :: VIP Shqiptarë :: VIP të huaj
Faqja 1 e 1
Biznesmeni i ofroi aktores një milion dollarë për të kaluar natën me të!
Edhe pse karriera e saj në film është vetëm në fillimet e saj, duket se ajo ka statusin e yllit të Hollywoodit.
Aktorja 32-vjeçare Kelly Brook gjendet në Kanë, ku është duke qëndruar tani për tani, dhe ka marrë një ofertë shumë të veçantë: një biznesmen francez i ofroi asaj një milion dollarë për të kaluar natën me të!
Siç e citon Koha të përditshmen britanike “The Mirror”, biznesmeni ka ‘fluturuar’ në vendin ku Kelly ishte duke xhiruar një editorial dhe i bëri pyetjen e pazakontë. Milioneri francez, për të cilin dihet vetëm se quhet Frederic, ka dashur që Kelly të përsërisë fatin e Demi Moore.
Për ata që nuk u kujtohet, në filmin “Indecent Proposal” një pasanik, ofron Demi Moore të njëjtën sasi të parave për ta kaluar natën me të. Pjesën tjetër të historisë ndoshta edhe e dini, por Kelly, tani në botën reale ka mbetur tërësisht e habitur!
Mendoi fillimisht që ishte një shaka, por Frederic ishte këmbëngulës. Së fundi, sigurimi i hotelit ku e mrekullueshmja Kelly xhiroi një editorial e ka shoqëruar nga hoteli. Disa orë më pas Kelly ka ecur mbi qilimin e kuq në Cannes!
Emona- WebMaster
- Postime : 46759
Gjinia :
Anëtarësuar : 12/03/2010
Re: Biznesmeni i ofroi aktores një milion dollarë për të kaluar natën me të!
sa te poshter qe jan keta meshkujt;donzhuana me then te drejten...
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» ‘Harroi” një milion dollarë në piceri
» Flokët që vlejnë 1 milion dollarë
» Lindsay Lohan, nudo në PlayBoy për 1 milion dollarë
» KADARE:SHTETI KOMUNIST KA FITUAR DY MILION DOLLARË NGA SHITJ
» Piktura më e shtrenjtë në botë: shitet 250 milion dollarë (FOTO)
» Flokët që vlejnë 1 milion dollarë
» Lindsay Lohan, nudo në PlayBoy për 1 milion dollarë
» KADARE:SHTETI KOMUNIST KA FITUAR DY MILION DOLLARË NGA SHITJ
» Piktura më e shtrenjtë në botë: shitet 250 milion dollarë (FOTO)
Klea Love Forum :: MODA DHE ESTETIKA, VIP & LIFESYLE :: Moda & Estetika :: VIP Shqiptarë :: VIP të huaj
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi