Genta e BB5: U lodha, do largohem nga Shqipëria
2 posters
Faqja 1 e 1
Genta e BB5: U lodha, do largohem nga Shqipëria
TIRANE - Genta, finalistja e “Big Brother” e njëkohësisht njëra nga konkurrentet më të diskutuara të këtij edicioni, u duk sikur e përballoi mirë situatën që e priste jashtë shtëpisë së famshme.
Ajo, pasi doli u përball me realitetin dhe atë që kishte ndodhur me fotot e saj intime. Përgjatë këtyre ditëve, në intervista të ndryshme ajo shprehej se dëshironte ta linte pas këtë histori e të fillonte një jetë të re në Tiranë.
Mirëpo duket se diçka ndryshoi. Kur kontaktuam me Gentën, ajo na tregoi se donte të shkëputej nga Shqipëria e se kishte vendosur të jetonte në Greqi, por nuk dha arsye. Ndoshta situata nuk ka qenë aq e lehtë sa dukej nga jashtë... Ndoshta Gentën e kanë vrarë të gjitha ato që ndodhën dhe ka vendosur të rrijë larg.
Lidhur me këtë, ajo, në media të ndryshme është shprehur se i është shkatërruar jeta.
Planet për punësimin në Tiranë u përmbysën dhe jeta e re për të do të fillojë jashtë kufijve të vendlindjes, që e bëri të famshme në të gjitha kuptimet.
(er.nu/Bluetooth/BalkanWeb)
Ajo, pasi doli u përball me realitetin dhe atë që kishte ndodhur me fotot e saj intime. Përgjatë këtyre ditëve, në intervista të ndryshme ajo shprehej se dëshironte ta linte pas këtë histori e të fillonte një jetë të re në Tiranë.
Mirëpo duket se diçka ndryshoi. Kur kontaktuam me Gentën, ajo na tregoi se donte të shkëputej nga Shqipëria e se kishte vendosur të jetonte në Greqi, por nuk dha arsye. Ndoshta situata nuk ka qenë aq e lehtë sa dukej nga jashtë... Ndoshta Gentën e kanë vrarë të gjitha ato që ndodhën dhe ka vendosur të rrijë larg.
Lidhur me këtë, ajo, në media të ndryshme është shprehur se i është shkatërruar jeta.
Planet për punësimin në Tiranë u përmbysën dhe jeta e re për të do të fillojë jashtë kufijve të vendlindjes, që e bëri të famshme në të gjitha kuptimet.
(er.nu/Bluetooth/BalkanWeb)
Re: Genta e BB5: U lodha, do largohem nga Shqipëria
mire do beje pasi vendi yne esht i mbuluar nga hipokritet dhe thashethemexhinjte
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» Meta: Largohem optimist nga Serbia
» Beckham: Kurrë nuk kam dashur të largohem nga United
» PËR TY-GENTA KALOCI
» Genta nuk ka kohë për dashuri