Kjo eshte Kosova...
3 posters
Faqja 1 e 1
Kjo eshte Kosova...
Ky është shteti më i ri i Europes, Kosova.... Mbas shumë vuajtjesh dhe shumë mundimesh, mes dhimbjes dhe gezimit... |
Ky është shteti më i ri i Europes, Kosova.... Mbas shumë vuajtjesh dhe shumë mundimesh, mes dhimbjes dhe gezimit , e gjith Kosova bashkë nxjerr sloganin e saj, ne nje kohe prej 1 minuti por që për atë minut ka shume vite punë dhe shumë vite sakrificë. Për secilin prej shtetasve te saj, nga Adem Jashari deri tek Ibrahim Rrugova, nga lufta heroike e UÇK-s deri tek shpallja e pavarsise, data 17 Shkurt mbetet nje datë historike për kombin me të ri. Ky Slogan do të trazmetohet nga televizionet më të mëdha të botës, sic janë, CNN, BBC, WORLD NEWS, EURONEWS, CNN TURK, EUROSPORT. Ndërkohe më vonë reklamat për shtyp do të publikohen në revistat: The Economist dhe News Week. Me nje video klip qe tregon, me nje pamje ku te gjith se bashku punojne per nje Kosove me te mire dhe me te bashkuar, deshiren per te ecur sa me para, shijojeni Klipin e shtetit me te ri te Botes. |
Re: Kjo eshte Kosova...
Kjo teme zhvendoset nga Letersia Shqiptare, ne nenforumin e Historise Shqiptare...
Ju Faleminderit...
Ju Faleminderit...
Similar topics
» Vanesa Krasniqi ne Top 10 ne “Superstarin” gjerman
» KOSOVA ËSHTË SHQIPTARE,MBETET SHQIPTARE DHE I PËRKET SHQIPËRISË
» Kosova është atdheu i të gjithë qytetarëve të saj
» MOISIU:KOSOVA ËSHTË KRAHINË E SHQIPËRISË
» Haltcel: Kosova e pavarur është fakt, nuk ka kompromis
» KOSOVA ËSHTË SHQIPTARE,MBETET SHQIPTARE DHE I PËRKET SHQIPËRISË
» Kosova është atdheu i të gjithë qytetarëve të saj
» MOISIU:KOSOVA ËSHTË KRAHINË E SHQIPËRISË
» Haltcel: Kosova e pavarur është fakt, nuk ka kompromis