Cilin e konsideroni mik/e me te mir?
4 posters
Faqja 1 e 1
Cilin e konsideroni mik/e me te mir?
Nese do ju duhej te zgjidhnit, ke do konsideroni mik/e me te vlefshem: nje mik qe ben çdo gje per ju, apo nje mik/eqe ju beni çdo gje per te?
Emona- WebMaster
- Postime : 46759
Gjinia :
Anëtarësuar : 12/03/2010
Re: Cilin e konsideroni mik/e me te mir?
se pari te kete karakter dhe te jete natyre qe me terheq,,natyre qe e vleresoj si njeri,,,te jem ne gjendje ti besoj,,,te me gjendet kur e kam veshtire dhe kur kam nevoje per nje muhabet,,nuk esh kusht te bej gjithcka apo te bej une per te gjithcka,,,
Arabela- Princeshë
- Postime : 26332
Gjinia :
Anëtarësuar : 04/03/2011
Mosha : 30
asnjeren as tjetren;do konsideroja mik te mire dike qe me ndihmon kur te kem nevoj;dhe ta ndihmoja kur ajo te ket nevoj per mua;nuk jam tip qe i shoh njerezit nga interesi;mik do quaja dike qe ben dicka te vlefshme qe me ndihmon mua;dhe un do tia dija shum per nder
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
E kam nje shoqe qe kur jam kan 7 vjece, kemi qene ne shkolle bashke, punojme bashke, jemi shuuume te lidhura, dime gjithcka per jeten e nj-tj, ndihmojme nj-tj kur kemi nevoje, cdo problem e kalojme bashke, 100here kemi shkue te shpiat e nj-tj, jemi shuuuume identike ne karakter/sjellje dhe e konsideroj si moter tamam, nuk kemi zhgenjyer nj-tj asnjehere e nuk e nderroj me askend ne bote.
Kete do e konsideroja tamam mike.[You must be registered and logged in to see this image.] ....kam edhe miq e mikesha te tjer plot gjithashtu.
Kete do e konsideroja tamam mike.[You must be registered and logged in to see this image.] ....kam edhe miq e mikesha te tjer plot gjithashtu.
Єямєℓiиdå- WebMaster
- Postime : 17963
Gjinia :
Anëtarësuar : 09/10/2010
Mosha : 39
Hobi : Muzika, leximi & noti
kamn je vajz me e madhe sa une;qe esht hum e mire;ate e kam shoqe shum te mire... [You must be registered and logged in to see this image.]
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
nje person te vertete,,,
Arabela- Princeshë
- Postime : 26332
Gjinia :
Anëtarësuar : 04/03/2011
Mosha : 30
Similar topics
» Personat qe ju i konsideroni miq ne ket forum...
» A i konsideroni njesoj kategorit e njerezve qofshin te pasur apo te varfur nga aspekti i shoqeris dhe dashuriss apo i ndani"beni dallime"?
» Me cilin antar flisni ne msn.....?
» Cilin mister do ta zbulonit?
» Parfum apo ujë parfumi, cilin dhe pse ta zgjidhni
» A i konsideroni njesoj kategorit e njerezve qofshin te pasur apo te varfur nga aspekti i shoqeris dhe dashuriss apo i ndani"beni dallime"?
» Me cilin antar flisni ne msn.....?
» Cilin mister do ta zbulonit?
» Parfum apo ujë parfumi, cilin dhe pse ta zgjidhni
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi