Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Pas 19 vjetësh martesë, më tradhtoi me ish-shokun e klasës People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.

Join the forum, it's quick and easy

Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Pas 19 vjetësh martesë, më tradhtoi me ish-shokun e klasës People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.
Klea Love Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Pas 19 vjetësh martesë, më tradhtoi me ish-shokun e klasës

+7
Space
Єямєℓiиdå
T_o_n_i
Ariel
Anakonda
dajti modh
WebMaster
11 posters

Shko poshtë

Pas 19 vjetësh martesë, më tradhtoi me ish-shokun e klasës Empty Pas 19 vjetësh martesë, më tradhtoi me ish-shokun e klasës

Mesazh nga WebMaster Tue 26 Jun 2012 - 7:25

Para dy muajsh zbulova tradhtinë e gruas sime. Unë jam 48 vjeç dhe ajo 45. Do të mbushnim 19 vjet martesë dhe kemi dy fëmijë djem. Gjithçka filloi kur gruaja ime filloi të kontaktonte në facebook me disa miq të shkollës së saj dhe midis të cilëve një që asaj dikur i ka pëlqyer. Ata bënë një mbledhje dhe natyrisht shkova dhe unë. Vura re se mes ime shoqeje dhe njërit prej tyre kishte një lidhje shumë të veçantë. Nuk e di se si ta shpjegoj. Megjithatë nuk më shkoi mendja në asgjë të keqe, sepse mendoja se ai kishte krijuar një familje tashmë dhe gjithashtu ajo. Bisedova me të për ndjesinë që kisha dhe gruaja ime më tha pikërisht ato që mendoja edhe unë, që të dy kishin krijuar një familje dhe se do të kujtonte nga ai gjërat më bukura, fliste me të në facebook, por që do të mbetej deri aty në mënyrë absolute. Një javë më vonë mora vesh nëpërmjet mesazheve të saj në celular se i dërgonin mesazhe njëri-tjetrit. Aty zbulova se ajo ka vuajtur shumë për të kur lidhja e tyre para 20 vjetësh nuk ishte e mundur. Zbulova se ata flirtonin nëpërmjet mesazheve. Më pas pashë një mesazh që ajo ai dërgonte njërës prej shoqeve të punës ku i thoshte si ai ishte shumë i mirë. U ndjeva shumë i trishtuar dhe ndjeva shumë xhelozi. Sapo erdhi në shtëpi i kërkova shpjegime. E pyeta nëse po më tradhtonte, që të ma thoshte me sinqeritet dhe që t’i jepnin fund martesës sonë. Gjithashtu i thashë se edhe unë e pranoja fajin që më takonte që ajo arriti deri në këtë pikë. Ajo mohoi gjithçka, më tha se nuk donte që të kishte probleme me mua dhe nëse unë kisha dyshime atëherë ajo nuk do të shkonte më në punë, do të mbyllte facebookun dhe kështu duke mos dalë nga shtëpia unë do të kisha sërish besim tek ajo. Madje më tha se nuk do t’i dërgonin kurrë më njeri-tjetrit mesazhe. I thashë se nuk ishte e nevojshme, se nëse në realitet më donte më mjaftonte dhe unë duhet të kisha besim tek ajo. Megjithatë tre javë më vonë pashë sërish mesazhet e saj dhe zbulova se ata jo vetëm që vazhdonin të dërgonin mesazhe por edhe takoheshin dhe dërgoni mesazh me puthje përqafime, si të dashur. E kuptova se dyshimet e mia ishin të vërteta, por nuk isha i sigurt nëse kishin kryer marrëdhënie seksuale. Megjithatë kjo nuk më interesonte dhe aq shumë duke qenë se edhe nëse nuk e kishin bërë deri në atë moment, ishte vetëm çështje kohe. Ditën tjetër i publikova në murin e saj një këngë të bukur për tradhtinë dhe i kërkova që ta dëgjonte. Më tha se e shihte si një kërcënim. E pyeta nëse kishte diçka për të më thënë. Më pas kur e pashë se ajo nuk donte të fliste i tregova gjithçka që dija. I dhashë disa detaje dhe vende që kisha parë në mesazhet e saj. Kur kuptoi se unë dija gjithçka u shtri për të fjetur pa më thënë asgjë. Ditën tjetër shkoi të punonte normalisht dhe në mbrëmje erdhi dhe më kërkoi falje. Më kërkoi një tjetër mundësi dhe më tregoi të vërtetën. Më tha se kishin kryer tre herë marrëdhënie seksuale. U ndjeva keq pasi zbulova këtë tradhti të sajën. I thashë se nuk mund të besoja në pendimin e saj, duke qenë se më ka gënjyer edhe më parë dhe nga ta dija unë që ajo nuk do vazhdonte të më gënjente. Besimi që më parë kisha, ishte shkatërruar, ajo e kishte shkatërruar. M’u lut që t’i jepja një tjetër mundësi. Më tha se e kishte kuptuar se e vetmja gjë që do është të jetojë me mua dhe se lidhja e saj me të ishte një gabim, një budallallëk që do ta paguajë gjatë gjithë jetës. Unë doja t’i besoja dhe i dhashë një tjetër mundësi. Nuk ka qenë e lehtë këto muaj, kemi pasur ulje dhe ngritje. Vazhdoj të kem shumë dyshime, kam frikë se ajo në realitet po më tradhton sërish. Po ju a keni pasur raste të tilla, më ndihmoni me eksperiencat tuaja që të di edhe unë si të veproj
WebMaster
WebMaster
Fondatori i Forumit
Fondatori i Forumit

Vendbanimi Vendbanimi : Ku te dua un
Postime Postime : 98857
Gjinia Gjinia : Female
Anëtarësuar Anëtarësuar : 11/01/2009
Mosha Mosha : 46
Hobi Hobi : Të përballoj jetën

http://www.klealove.com

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Pas 19 vjetësh martesë, më tradhtoi me ish-shokun e klasës Empty Re: Pas 19 vjetësh martesë, më tradhtoi me ish-shokun e klasës

Mesazh nga dajti modh Tue 26 Jun 2012 - 7:31

fale perseri ,,ca me te thone ty ??????
dajti modh
dajti modh
V.I.P Anëtarë
V.I.P Anëtarë

Postime Postime : 17309
Gjinia Gjinia : Male
Anëtarësuar Anëtarësuar : 19/01/2010

Pas 19 vjetësh martesë, më tradhtoi me ish-shokun e klasës Empty Re: Pas 19 vjetësh martesë, më tradhtoi me ish-shokun e klasës

Mesazh nga Anakonda Tue 26 Jun 2012 - 17:51

ndajke ne vend;sepse e meritonka grifsha...
Anakonda
Anakonda
V.I.P Anëtarë
V.I.P Anëtarë

Vendbanimi Vendbanimi : Australia
Postime Postime : 31717
Anëtarësuar Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha Mosha : 34
Hobi Hobi : Once Upon A Time

Mesazh nga Ariel Tue 26 Jun 2012 - 22:32

Hajde burr hajde...ktij duhet me i ngrejt lapidar vallahi...

Po ajo qe e bo nji here...u se u ngatarrova...tre here...e bon perhere o idiot.. je farewww
Ariel
Ariel
WebMaster
WebMaster

Vendbanimi Vendbanimi : Ke shpia ime
Postime Postime : 15707
Anëtarësuar Anëtarësuar : 14/06/2010
Mosha Mosha : 104
Hobi Hobi : Udhetimet, vdes per pushime larg

Mesazh nga T_o_n_i Tue 26 Jun 2012 - 22:39

pse se fal edhe 1 here more qyq [You must be registered and logged in to see this image.]
T_o_n_i
T_o_n_i
V.I.P Anëtarë
V.I.P Anëtarë

Vendbanimi Vendbanimi : Tirane
Postime Postime : 18036
Anëtarësuar Anëtarësuar : 30/05/2009

Mesazh nga Єямєℓiиdå Wed 27 Jun 2012 - 0:58

Woow..[You must be registered and logged in to see this image.] ...po gruja 45 vjece e pa mbushur mend e atehere i vejm faj rinise te shkrete...

Qenka burre i forte ky, e ajo qenka dic tj..........merreni vet me mend.
Єямєℓiиdå
Єямєℓiиdå
WebMaster
WebMaster

Postime Postime : 17963
Anëtarësuar Anëtarësuar : 09/10/2010
Mosha Mosha : 39
Hobi Hobi : Muzika, leximi & noti

Mesazh nga T_o_n_i Wed 27 Jun 2012 - 2:20

Єямєℓiиdå shkruajti:Woow..[You must be registered and logged in to see this image.] ...po gruja 45 vjece e pa mbushur mend e atehere i vejm faj rinise te shkrete...

Qenka burre i forte ky, e ajo qenka dic tj..........merreni vet me mend.

mbushe mbushe gojen ....se spo e marrim me mend fare [You must be registered and logged in to see this image.] e na e trego
T_o_n_i
T_o_n_i
V.I.P Anëtarë
V.I.P Anëtarë

Vendbanimi Vendbanimi : Tirane
Postime Postime : 18036
Anëtarësuar Anëtarësuar : 30/05/2009

Mesazh nga Space Wed 27 Jun 2012 - 2:22

sa keq
Space
Space
V.I.P Anëtarë
V.I.P Anëtarë

Vendbanimi Vendbanimi : Ne levizje
Postime Postime : 1354
Anëtarësuar Anëtarësuar : 03/06/2011
Mosha Mosha : 34
Hobi Hobi : Informatika

Mesazh nga Emona Fri 29 Jun 2012 - 1:04

Wtf...oj e shkret s'pate me ke ta tradhtosh veq me shokune klases.:P
Iditote...& Burri koka tregu taman burr tolerant...ti falesh tredhtine till...hmm so e leht per askond.

Emona
WebMaster
WebMaster

Postime Postime : 46759
Anëtarësuar Anëtarësuar : 12/03/2010

Mesazh nga Єямєℓiиdå Fri 27 Jul 2012 - 18:49

Keshtu i ndodhi para pak kohesh edhe njeres qe e njoh une[You must be registered and logged in to see this image.]

E martuar 12 vite, 3 femije, jetonte ne nje shtet ne EU, rastesisht kishte taku nje shokun e klases qe kishte pas ne shqiperi,e takon ne supermarket, kishin fol, shkemby numrat e tel, dhe kishin fillu me mesazhe avash avash, pas nje viti kishte ra ne duart e tij & kishte kriju nje lidhje 5 mujore me te, e ne fund e moren vesh te gjithe.[You must be registered and logged in to see this image.]

Me erdh keq per burrin e saj, shum njeri i mire & i zoti, po kjo puna tradhetise eshte ceshtje karakteri si perfundim, ke apo ske respekt per veten.
Єямєℓiиdå
Єямєℓiиdå
WebMaster
WebMaster

Postime Postime : 17963
Anëtarësuar Anëtarësuar : 09/10/2010
Mosha Mosha : 39
Hobi Hobi : Muzika, leximi & noti

Mesazh nga Vizitor Mon 30 Jul 2012 - 5:19

Sa te ndershem qekeni ju ketu.
Anonymous
Vizitor
Vizitor

Mesazh nga WebMaster Mon 30 Jul 2012 - 6:08

Ilir ziu ska te boj ndershmeria jone ketu ka te bej me te verteten se tradhetia sot eshte bere si buka me djath ..Po duhet te dim nganjehere te analizojme edhe te themi pse ndodh kjo gje ne kopje besoj se nuk gaboj ne kete qe them.
WebMaster
WebMaster
Fondatori i Forumit
Fondatori i Forumit

Mesazh nga Vizitor Mon 30 Jul 2012 - 6:13

Shif, nqs un in them nji vajze apo djali te pamartum "mos u marto", a do me degjoje ai mua? Jo. Pasi ai/ajo do ta provoje martesen.
Por, kur kalon koha dhe e kupto qe nuk funksiono ose i eshte merzit personi qe eshte martu, atehere lind tradhetia dhe ai/mendon "sikur ta kisha degju ate plakun e vjeter qe me tha Mos u marto".
Anonymous
Vizitor
Vizitor

Mesazh nga WebMaster Mon 30 Jul 2012 - 6:16

E verte shum e sakte kjo qe the ,po ka nga ata qe duan ta provojne cfar do thote martesa edhe krijimi i nje familje ,vjen nje kohe qe edhe tradhetis duhet thene mjaft apo gaboj .
WebMaster
WebMaster
Fondatori i Forumit
Fondatori i Forumit

Mesazh nga Vizitor Mon 30 Jul 2012 - 6:20

Tradhetia kshu si shprehje dhe si veprim eshte nji fjale qe i humbet kuptimi me kalimin e kohes pasi njeriu duke u rrit, kerko ekspeerienca te reja dhe gjera te reja. Gjera te cilat nuk do i mendonte kurre ti bente 10 ose 20 vjet me perpara. Pra hy ke eksperienca njerezore dhe jo ke paragjykimi "Ua mami, ai ose ajo tradhetoi". Ku e di ti se si e ka pas punet ky cifti qe ajo vajti me shokun e vet mbas 19 vjetesh.
Anonymous
Vizitor
Vizitor

Mesazh nga WebMaster Mon 30 Jul 2012 - 8:25

Ilirziu do te boj nje pyetje si do ndjeheshe ti nese do te tradhetonte e dashura apo Gruaja nje pyetje pak qe ska lidhje po me duket sikur je dakort nga ana e tradhetise.
WebMaster
WebMaster
Fondatori i Forumit
Fondatori i Forumit

Mesazh nga Vizitor Wed 1 Aug 2012 - 7:09

Do kuptoja qe ajo nuk do te rrije me mua dhe do vazhdoja rrugen.

Kaq.
Anonymous
Vizitor
Vizitor

Mesazh nga Leo_uk Wed 1 Aug 2012 - 9:41

Ariel shkruajti:Hajde burr hajde...ktij duhet me i ngrejt lapidar vallahi...

Po ajo qe e bo nji here...u se u ngatarrova...tre here...e bon perhere o idiot.. [You must be registered and logged in to see this image.]

hahahaahha pse mi si ti jane bota... qe nuk e bon asnjere.. 3 here sot eshte moda mi.. eshte sa me thene hello e ke bo 3 here.. sa kam qesh.. [You must be registered and logged in to see this image.]
Leo_uk
Leo_uk
V.I.P Anëtarë
V.I.P Anëtarë

Postime Postime : 5977
Anëtarësuar Anëtarësuar : 02/10/2010

Mesazh nga genti_d Fri 24 Aug 2012 - 11:24

[You must be registered and logged in to see this image.]

Pas 19 vite martese, u ka tradhetuar bashkeshortja me ish shokun e klases,..

Pershendetje i nderuar, kerkon sqarime, mendime, me nje fjal keni nevoj te ngushlloheni, mirpo te kerkosh mendim publik ne forme te ndihmes dhe perkrahjes morale, mesiguri se nuk dota gjesh ne kete bote,. Por edhe sikur te bashkendjejm me ju, plagen qe keni ne zemer, duhet vete ta sheroni.

Mendimi im eshte ky, sillu mir me bashkeshorten dhe femijte, dhe ske asnje te drejte te lexosh mesazhet e bashkeshortes, ajo eshte vetem bashkeshortja juaj qe te ka lindur dy djem, dhe jo pron e juaj. kujdes ajo ka te drejt te i perkushtohet ati qe e çmon dhe respekton.

Ju me sjelljen tuaj keni kontribuar qe ajo te hidhet ne perqafim te tjetrit,.. Dhe si perfundim, mos e smuaj veten dhe familjen, por lufto qe ne gjirin tuaj familjar te ktheher perser harmonia besimi reciprok, dhe kujdeseni per ritjen e qete te fmive dhe perparimin e tyre,.. Shpresoj se me keni kuptuar, Ja nje pyetje per ju: me thuaj cili njeri nuk ka gabuar gjate jetes!!!

genti_d
I/e Regjistruar
I/e Regjistruar

Postime Postime : 1
Anëtarësuar Anëtarësuar : 24/08/2012
Mosha Mosha : 52

Mesazh nga asja1 Sun 2 Sep 2012 - 14:18

te te tradhetoje pas 19 viteeeeeeeeeeeeesh,une do e kisha heq qafe.........nga jeta ime po them.Lum kush eshte i duruar dhe i perballon e fal kto gjera,por per mua nuk falen kuuuuurre tradhetite
asja1
asja1
I/e Regjistruar
I/e Regjistruar

Vendbanimi Vendbanimi : ne kthetrat e vetmise dhe mes zjarrit te dashurise
Postime Postime : 10
Anëtarësuar Anëtarësuar : 02/09/2012
Mosha Mosha : 30
Hobi Hobi : voleyball & turizem

Mesazh nga Sponsored content

Sponsored content

Mbrapsht në krye

- Similar topics

Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi