Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
61-vjecari: Gruaja më tradhtoi, i preva kokën me motosharrë! People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.

Join the forum, it's quick and easy

Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
61-vjecari: Gruaja më tradhtoi, i preva kokën me motosharrë! People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.
Klea Love Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

61-vjecari: Gruaja më tradhtoi, i preva kokën me motosharrë!

2 posters

Shko poshtë

61-vjecari: Gruaja më tradhtoi, i preva kokën me motosharrë! Empty 61-vjecari: Gruaja më tradhtoi, i preva kokën me motosharrë!

Mesazh nga Durrsaku Tue 22 Nov 2011 - 21:18

61-vjecari: Gruaja më tradhtoi, i preva kokën me motosharrë! Spacer

61-vjecari: Gruaja më tradhtoi, i preva kokën me motosharrë!
61-vjecari: Gruaja më tradhtoi, i preva kokën me motosharrë! 48645_2BERAT- E vrava gruan se më tradhtonte, e këtë nuk mund ta duroja. Mora motosharrën që kisha në makinë dhe i preva kokën!".

Kështu ka deklaruar dje në gjykatën e Beratit në seancën e masës së sigurisë, 61-vjeçari Gani Myrteli, i akuzuar për vrasjen e bashkëshortes, 63-vjeçares Resmie Myrteli nga Lapardhaja.

Në fund të seancës, gjykata vendosi masën e sigurisë "arrest me burgim" për bashkëshortin vrasës. Krimi makabër ndodhi mëngjesin e tre ditëve më parë në fshatin Lapardha të rrethit të Beratit.
Rrëfimi i 61-vjeçarit dje në sallën e gjyqit për krimin makabër, ka shokuar të pranishmit. Myrteli rrëfeu motivin dhe detaje të krimit…
Rrefimi
Akuzoheni se keni vrarë bashkëshorten, e pranoni krimin?
Po e kam vrarë, e pranoj…
Përse e bëtë krimin?
E bëra se ajo më tradhtonte e unë këtë nuk mund ta duroja. Kemi pasur sherre, zënka për këtë e probleme të tjera, por ajo vazhdonte në të sajën… Kohët e fundit, ajo rrinte tek njerëzit e saj..
Kur dhe si e vrave?
Thash që ma kishte sjellë në majë të hundës, veçanërisht kur u kthyem nga emigracioni në Greqi. Atje kemi dhe fëmijët, tre djemtë e tri vajzat të martuara.
Ku e kryet krimin?
Në rrugë. Ajo doli nga shtëpia e njerëzve të saj ku rrinte dhe unë e prita. Isha me gjithë makinë. U takuam, e nisi sherri. Kaq u desh dhe u nxenë gjakrat. Nuk mund të duroja më. Thash ma kishte sjellë në majë të hundës. Dhe unë reagova dhunshëm, e vrava.
Me çfarë e vratë?
Nxora motosharrën që punon me karburant të cilën e kisha në makinë dhe e ndeza… E drejtova në kokë të saj ku e preva disa herë, derisa u shtri në tokë e po jepte shpirt.
Po më pas?
Nuk u largova. Prita i qetë. Erdhi policia dhe më arrestoi e më çoi në qeli.
Jeni penduar?
Ç´rëndësi ka kjo! Ajo u bë dhe nuk kthehet më. Po thash, më tradhtonte, ma kishte sjellë në majë të hundës dhe nuk mund ta duroja më.

(el.me/GSH/BalkanWeb)

Edituar për herë të fundit nga Durrsaku në Wed 23 Nov 2011 - 6:34, edituar 1 herë gjithsej
Durrsaku
Durrsaku
Legjendë
Legjendë

Vendbanimi Vendbanimi : Durres
Postime Postime : 12675
Gjinia Gjinia : Male
Anëtarësuar Anëtarësuar : 16/06/2009
Mosha Mosha : 47
Hobi Hobi : cigarja

Mbrapsht në krye Shko poshtë

61-vjecari: Gruaja më tradhtoi, i preva kokën me motosharrë! Empty Re: 61-vjecari: Gruaja më tradhtoi, i preva kokën me motosharrë!

Mesazh nga Arabela Tue 22 Nov 2011 - 21:28

61-vjecari: Gruaja më tradhtoi, i preva kokën me motosharrë! 505162200 njerezit po fitojne shume instinkte kafshore,,,as mendohen,,,as ndjenje dhimbje,,,vetem urrejtja dhe mllefi i mbush,,,,61-vjecari: Gruaja më tradhtoi, i preva kokën me motosharrë! 505162200 61-vjecari: Gruaja më tradhtoi, i preva kokën me motosharrë! 505162200 61-vjecari: Gruaja më tradhtoi, i preva kokën me motosharrë! 505162200
Arabela
Arabela
Princeshë
Princeshë

Postime Postime : 26332
Gjinia Gjinia : Female
Anëtarësuar Anëtarësuar : 04/03/2011
Mosha Mosha : 30

61-vjecari: Gruaja më tradhtoi, i preva kokën me motosharrë! Empty Re: 61-vjecari: Gruaja më tradhtoi, i preva kokën me motosharrë!

Mesazh nga Durrsaku Tue 22 Nov 2011 - 21:31

hajde hallowen hajde
Durrsaku
Durrsaku
Legjendë
Legjendë

Mesazh nga Arabela Tue 22 Nov 2011 - 21:34

Durrsaku shkruajti:hajde hallowen hajde
hajde idiota hajde thuaj me mire,,,,61-vjecari: Gruaja më tradhtoi, i preva kokën me motosharrë! 398758
Arabela
Arabela
Princeshë
Princeshë

Mesazh nga Durrsaku Tue 22 Nov 2011 - 21:36

Arabela shkruajti:
hajde idiota hajde thuaj me mire,,,,61-vjecari: Gruaja më tradhtoi, i preva kokën me motosharrë! 398758
po qe eshte idiot ajo s qe nuk diskutohet, po kjo vjen dhe nga fukaralleku se po te kishte leke ai do blente nje pistolete dhe ta vriste61-vjecari: Gruaja më tradhtoi, i preva kokën me motosharrë! 398758
Durrsaku
Durrsaku
Legjendë
Legjendë

Mesazh nga Arabela Tue 22 Nov 2011 - 21:41

Durrsaku shkruajti:
Arabela shkruajti:
po qe eshte idiot ajo s qe nuk diskutohet, po kjo vjen dhe nga fukaralleku se po te kishte leke ai do blente nje pistolete dhe ta vriste61-vjecari: Gruaja më tradhtoi, i preva kokën me motosharrë! 398758
keto lloj njerezish jane me keq nga hitleri,,,,,e mbyt gruan,,e per cfare???per xhelozi,,,,,,,,,61-vjecari: Gruaja më tradhtoi, i preva kokën me motosharrë! 505162200 61-vjecari: Gruaja më tradhtoi, i preva kokën me motosharrë! 505162200 61-vjecari: Gruaja më tradhtoi, i preva kokën me motosharrë! 505162200
Arabela
Arabela
Princeshë
Princeshë

Mesazh nga Sponsored content

Sponsored content

Mbrapsht në krye

- Similar topics

Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi