Fle në frigorifer që ta ngadalësojë plakjen
4 posters
Faqja 1 e 1
Fle në frigorifer që ta ngadalësojë plakjen
E mirënjohura Donatella Versace deklaroi se secilën mbrëmje fle në frigorifer, që të duket më e re. Disenjatorja e famshme e pranoi se përdor botoksin për “shtrëngimin” e fytyrës, largimin e rrudhave, por tha se pjesa tjetër e trupit të saj është plotësisht natyrale.
“Është e vërtetë që kam përdorur botoks, por vetëm për fytyrë dhe jo edhe për trup. A nuk keni dëgjuar për sekretin e pamjes sime ‘rinore’? Fle në frigorifer çdo mbrëmje”, deklaroi 57-vjeçarja Donatella Versace për “Daily Telegraph”.
Ajo tha se shpesh shkon edhe në sallone të bukurisë për tretmane të ndryshme të cilat i bën që të duket më e re.
“Jam vizitore e rregullt e salloneve të bukurisë, dhe kjo vetëm për një arsye që të dukem më e re dhe njëherësh t’i ‘fsheh’ të gjitha shenjat e pleqërisë”, tha Versace.
Burimi: zeri.info
“Është e vërtetë që kam përdorur botoks, por vetëm për fytyrë dhe jo edhe për trup. A nuk keni dëgjuar për sekretin e pamjes sime ‘rinore’? Fle në frigorifer çdo mbrëmje”, deklaroi 57-vjeçarja Donatella Versace për “Daily Telegraph”.
Ajo tha se shpesh shkon edhe në sallone të bukurisë për tretmane të ndryshme të cilat i bën që të duket më e re.
“Jam vizitore e rregullt e salloneve të bukurisë, dhe kjo vetëm për një arsye që të dukem më e re dhe njëherësh t’i ‘fsheh’ të gjitha shenjat e pleqërisë”, tha Versace.
Burimi: zeri.info
An0nim- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Sarande
Postime : 2383
Gjinia :
Anëtarësuar : 28/03/2012
Mosha : 34
Re: Fle në frigorifer që ta ngadalësojë plakjen
Amon o zot se kjo eshte monster...
Ska frigorifer e trajtim qe i bon derman ksaj..
Ska frigorifer e trajtim qe i bon derman ksaj..
te te bie 1 vjeherr e tille
T_o_n_i- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Tirane
Postime : 18036
Gjinia :
Anëtarësuar : 30/05/2009
Jo me.... ta kesh vjeherr ku ta gjesh se esht vjeherr moderne pa cka trupit...po per nuse thuaj
Kisha degju po se trrish nfrigorifer te parandalonka plakjen....ej zot i modh na ruj nga trut e kokes se cfar nuk po degjojm
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» Panxhari ruan zemrën dhe ngadalëson plakjen
» Antioksiduesit mbrojnë nga tumoret dhe ngadalësojnë plakjen
» Ushtrimet e rregullta trupore nuk parandalojnë plakjen e muskujve
» Që 33 vjet ruan një top bore në frigorifer