Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Nëntëvjeçari shkon në fakultet People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.

Join the forum, it's quick and easy

Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Nëntëvjeçari shkon në fakultet People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.
Klea Love Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Nëntëvjeçari shkon në fakultet

2 posters

Shko poshtë

Nëntëvjeçari shkon në fakultet Empty Nëntëvjeçari shkon në fakultet

Mesazh nga Emona Thu 5 Jul 2012 - 7:20

(California) nuk është si moshatarët e tij. Ai thotë se i intereson fizika studimi i grimcave elementare, antimateria, fati i gjithësisë dhe Pluhuri kozmik, shkruan Telegrafi.

Tanishq ndjek mësimet në American River College California dhe do të marrë pjesë në episodin e parë të “Genius” në faqen youtube.

Në Mensa është pranuar kur ai ishte vetëm katër vjeç e gjysmë dhe ka qenë në fokus të mediave.

Në një intervistë të publikuar në rrjetin televiziv ABC, nëna e tij, Dr. Taj Abraham, tha se djali i saj kishte një talent të jashtëzakonshëm te mesuarit ne kete moshe te vogel.

Në moshën shtatë vjeçare Tanishq kishte botuar ese për astronomi në faqen e NASA-së, Institutit për Hulumtime të hënës, dhe të njëjtin vit ai u regjistrua në kolegj.

Edhe pse shkenca është pasioni i tij më i madh Tanishq ka treguar edhe interesime të tjera. Këndon në kor,ushtron gjimnastikë, luan futboll, luan në piano dhe kënaqet duke zgjidhur fjalëkryqet sudoku.

Në paralajmërimin e emisionit “Genius” ai këndon dhe luan në piano bashkë me motrën e vogël, i cila gjithashtu është anëtar i Mensa.

Tanishq thotë se ai nuk e pengon fakti se është i rrethuar nga fëmijë dyfish më të moshuar se ndjehet mirë në përkrahjen që i kushtojnë ata.

“Një herë, sapo kisha mbajtur një ligjëratë mbi gjeologjinë, dhe në fund të ligjëratës erdhi një student tek unë dhe më kërkoi një autograf”, thotë duke buzëqeshur gjeniu i vogël në faqen e internetit të gazetës ditore amerikane “USA today”.

Emona
WebMaster
WebMaster

Postime Postime : 46759
Gjinia Gjinia : Female
Anëtarësuar Anëtarësuar : 12/03/2010

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Nëntëvjeçari shkon në fakultet Empty Re: Nëntëvjeçari shkon në fakultet

Mesazh nga Anakonda Fri 28 Sep 2012 - 3:20

kancelari i ardhshem....ca bohet kshu mor
Anakonda
Anakonda