Seksi në mëngjes forcon imunitetin dhe përmirëson disponimin
2 posters
Faqja 1 e 1
Seksi në mëngjes forcon imunitetin dhe përmirëson disponimin
Nuk dini si ta filloni ditën me disponim të mirë dhe të lumtur? Lëshojuni në lojërat në krevat!
Personat të cilët bëjnë dashuri porsa të zgjohen nga gjumi janë më të shëndetshëm dhe më të lumtur, ndërsa disponimin e mirë e kanë të garantuar gjatë gjithë ditës.
Përveç kësaj, seksi i mëngjesit forcon sistemin imunitar, përmirëson kualitetin flokëve, lëkurës dhe thonjve.
“Seksi në orët e mëngjesit liron të ashtuquajturin ‘hormon i dashurisë’- oksitocin, për çka çiftet ndjejnë dashuri dhe afërsi gjatë gjithë ditës”, thotë doktoresha Debby Herbenick, autore e librit “Because It Feels Good”, ku flet në lidhje me dobitë nga seksi në mëngjes
Personat të cilët bëjnë dashuri porsa të zgjohen nga gjumi janë më të shëndetshëm dhe më të lumtur, ndërsa disponimin e mirë e kanë të garantuar gjatë gjithë ditës.
Përveç kësaj, seksi i mëngjesit forcon sistemin imunitar, përmirëson kualitetin flokëve, lëkurës dhe thonjve.
“Seksi në orët e mëngjesit liron të ashtuquajturin ‘hormon i dashurisë’- oksitocin, për çka çiftet ndjejnë dashuri dhe afërsi gjatë gjithë ditës”, thotë doktoresha Debby Herbenick, autore e librit “Because It Feels Good”, ku flet në lidhje me dobitë nga seksi në mëngjes
T_o_n_i- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Tirane
Postime : 18036
Gjinia :
Anëtarësuar : 30/05/2009
Re: Seksi në mëngjes forcon imunitetin dhe përmirëson disponimin
Prandaj qenke aq i disponushem ne forum ti e? [You must be registered and logged in to see this image.]
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» Seksi në mëngjes? Kafeja më e mirë për t’u zgjuar
» Seksi në mëngjes – një fillimi i mbarë ditës
» Drita e natës frenon disponimin
» Mbi debatin për imunitetin