“Ilaçet kundër tullacllëkut më kthyen në … femër”
2 posters
Faqja 1 e 1
Një person që mori pilula për të luftuar tullacllëkun, pretendon se ato e kanë kthyer në femër.
Inxhinieri i informatikës, William McKee, tha se flokët nuk iu rritën, por në vend të kësaj iu rrit gjoksi dhe ijet.
Pak muaj pasi nisi të ndryshojë formë, McKee mendoi se ishte koha të kthehej plotësisht në femër. Nisi të vishte rroba femrash dhe u quajt Mandi.
Inxhinieri amerikan, që punonte në Silicon Valley, thotë se ilaçi i quajtur Propecia, i ndryshoi balancën hormonale në trup dhe tani ai po shqyrton mundësinë për një ndryshim të plotë të seksit.
McKee, 38 vjeç, babai i një fëmije pesë vjeç, tha se trupi nisi të merrte forma femre, shpatullat nisën të bien në një pozicion femëror, ijet iu bënë si të një gruaje dhe nisi të dilte gjoksi.
Ai tha se gjatë tranzicionit nga mashkull në femër, pati probleme dhe mendoi edhe vetëvrasjen.
Propecia është një ilaç që shkakton probleme seksuale si impotencë dhe mungesë të libidos. Po ashtu shkakton edhe dëme në tru. Në 27 shtete në SHBA janë ngritur padi ndaj këtij ilaçi.
T_o_n_i- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Tirane
Postime : 18036
Gjinia :
Anëtarësuar : 30/05/2009
Re: “Ilaçet kundër tullacllëkut më kthyen në … femër”
aaahahahahahha kisha pa femer te mbushur;por femer me aq muskuj sme kishte zon syri
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» Mode e re kunder tullacllekut: Floket tatuazh
» Femer Misterioze apo Femer qe Shprehet Lirshem?
» E kthyen Shqipërinë në kënetë …
» Milani kundër Barcës – Reali kundër Unitedit
» Mendja kundër zemrës - Zemra kundër mendjes (?!)
» Femer Misterioze apo Femer qe Shprehet Lirshem?
» E kthyen Shqipërinë në kënetë …
» Milani kundër Barcës – Reali kundër Unitedit
» Mendja kundër zemrës - Zemra kundër mendjes (?!)
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi