Rrahën vajzën e tyre pse kishte të dashur të zi!
4 posters
Faqja 1 e 1
Rrahën vajzën e tyre pse kishte të dashur të zi!
Prindërit e një vajze në Britaninë e Madhe janë burgosur pasi rrihnin rregullisht me grushta të bijën e tyre duke thënë se ajo kishte turpëruar familjen pasi kishte zënë të dashur një të ri me ngjyrë.
Ndërkohë që prindërit dendnin me grushta të bijën e tyre 17 vjeçare, lëshonin fyerje raciste.
David dhe Frances Champion nisën sulmet ndaj të bijës Jane, kur morën vesh se ajo ishte lidhur me Alfonce Ncube.
Por babai i vajzës kishte rrahur edhe të dashurin e vajzës. Zoti Champion u burgos për 12 muaj, kurse gruaja e tij për 9 muaj.
Burimi: tema
Ndërkohë që prindërit dendnin me grushta të bijën e tyre 17 vjeçare, lëshonin fyerje raciste.
David dhe Frances Champion nisën sulmet ndaj të bijës Jane, kur morën vesh se ajo ishte lidhur me Alfonce Ncube.
Por babai i vajzës kishte rrahur edhe të dashurin e vajzës. Zoti Champion u burgos për 12 muaj, kurse gruaja e tij për 9 muaj.
Burimi: tema
Re: Rrahën vajzën e tyre pse kishte të dashur të zi!
duken rrastistat....qe po shtohen dita dites....
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Jo te gjithe kane te njejtat mendime dhe preferenca ne jete.
Kur vjen puna tek tema te tilla, pra kur behe fjale per fatin apo jeten e te tjereve, te gjithe tregohen tolerante ne fjale, por ama harrojne shume shpejt, duke u versulur me paramendime te gabuara.
Pastaj fundja e fundit, gjithkush e ngren zerin kur i dhemb e vetja...
Kur vjen puna tek tema te tilla, pra kur behe fjale per fatin apo jeten e te tjereve, te gjithe tregohen tolerante ne fjale, por ama harrojne shume shpejt, duke u versulur me paramendime te gabuara.
Pastaj fundja e fundit, gjithkush e ngren zerin kur i dhemb e vetja...
Ata e kan rrah po keta prape se prape jan martuar e kane ikur te jetojne ne nje shtet tjeter, keshtu qe cfar ndreqen?..pervec se shkuan ne burg te dy..
Єямєℓiиdå- WebMaster
- Postime : 17963
Gjinia :
Anëtarësuar : 09/10/2010
Mosha : 39
Hobi : Muzika, leximi & noti
Similar topics
» Beckenbauer do të kishte dashur një short më të lehtë
» Pse çunat duan qe motrat e tyre të mos kenë te dashur...
» Genta Ismajli: Jam pa të dashur, por jo pa dashur
» Rrahën 16-vjeçarin, arrestohen dy persona
» 39-vjecari nga Kamza: Policët më rrahën se po ndiqja hajdutët
» Pse çunat duan qe motrat e tyre të mos kenë te dashur...
» Genta Ismajli: Jam pa të dashur, por jo pa dashur
» Rrahën 16-vjeçarin, arrestohen dy persona
» 39-vjecari nga Kamza: Policët më rrahën se po ndiqja hajdutët
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi