Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Pse kufizohet feja në të drejtat personale edhe në shoqerore? People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.

Join the forum, it's quick and easy

Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Pse kufizohet feja në të drejtat personale edhe në shoqerore? People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.
Klea Love Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Pse kufizohet feja në të drejtat personale edhe në shoqerore?

3 posters

Shko poshtë

Pse kufizohet feja në të drejtat personale edhe në shoqerore? Empty Pse kufizohet feja në të drejtat personale edhe në shoqerore?

Mesazh nga WebMaster Mon 13 Aug 2012 - 1:04

Pyetja ..Pse kufizon feja të drejtat personale, shoqërore dhe familjare të femrës, dhe pse është mashkulli superior. Nëse të dy gjinitë i ka krijuar Zoti dhe nëse të gjithë jemi të barabartë para tij, pse të mos jemi edhe në jetën e përditshme praktike?

Ju lutem tema mos te behet chit chat po te diskutohet ne menyre civile.
WebMaster
WebMaster
Fondatori i Forumit
Fondatori i Forumit

Vendbanimi Vendbanimi : Ku te dua un
Postime Postime : 98857
Gjinia Gjinia : Female
Anëtarësuar Anëtarësuar : 11/01/2009
Mosha Mosha : 46
Hobi Hobi : Të përballoj jetën

http://www.klealove.com

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Pse kufizohet feja në të drejtat personale edhe në shoqerore? Empty Re: Pse kufizohet feja në të drejtat personale edhe në shoqerore?

Mesazh nga Besa Fri 24 Aug 2012 - 1:30

Zoti edhe pse na ka krijuar, superior e ka vene mashkullin ne raporte me femren per shume arsye do te thoja... Femra nuk mund te kryej te gjitha punet qe mund t'i kryej nje mashkull duke u nisur nga ato pune fizike... Tani pse jemi ne kohen e modernitetit gjerat kane ndryshuar por na krahasim me te kaluaren tani mund te themi per pak gjera nga dallon ai diferencimi jo i barabarte...

Tani sa per tek feja nuk dua te nderhy thelle por e them ne ate qe kam pare ne ate qe kam lexuar, qe feja per femeren ndalon shume gjera duke u nisur nga me e perditeshmja ( po shkruaj per fene muslimane : feja e ndalon femren te jete e pa mbuluar,te hy ne pune ku jane vetem meshkujt, t'u flase meshkujve per dore e shume shume gjera te tjera)... Femra ka me shume mekate se mashkulli andaj nuk ua bene kote femrave varrin deri mbi gjinje...
Besa
Besa
Princeshë
Princeshë

Vendbanimi Vendbanimi : Ne zemren e trojeve shqipatre
Postime Postime : 1402
Anëtarësuar Anëtarësuar : 15/10/2011
Mosha Mosha : 38
Hobi Hobi : muzika,leximi

Pse kufizohet feja në të drejtat personale edhe në shoqerore? Empty Re: Pse kufizohet feja në të drejtat personale edhe në shoqerore?

Mesazh nga Anakonda Thu 8 Nov 2012 - 7:14

nuk me pelqen te jem rraciste apo te urrej njerezit qe jan ne fe ndryshe nga feja ime..perkundrazi gjithmon ne trevat shqiptare nuk ka qen disktuar probleme etnike apo feje cka kam degjuar ne histori te shumta qe feja ska pasur asnje ndikim qoft personal apo shoqeror;psh nje mashkull ka me shum liri dalje apo mund te bej shum gjera te cilat edhe pse feja si lejon ato serish vazhdojn ti bejn kto gjera te tilla;po te krahasosh nje mashkull e nje femer do vesh re shum ndryshime;edhe pse te dy gjinit i ka krijuar zoti serish meshkujt kan me shum perparesi se femrat edhe meshkujt skan turp kur bejn nje veprim te ulet ata jan shum me shum ndryshe nga femrat
Anakonda
Anakonda
V.I.P Anëtarë
V.I.P Anëtarë

Vendbanimi Vendbanimi : Australia
Postime Postime : 31717
Anëtarësuar Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha Mosha : 34
Hobi Hobi : Once Upon A Time

Mesazh nga Vizitor Thu 8 Nov 2012 - 7:45

Burrrelsja shkruajti:nuk me pelqen te jem rraciste apo te urrej njerezit qe jan ne fe ndryshe nga feja ime..perkundrazi gjithmon ne trevat shqiptare nuk ka qen disktuar probleme etnike apo feje cka kam degjuar ne histori te shumta qe feja ska pasur asnje ndikim qoft personal apo shoqeror;psh nje mashkull ka me shum liri dalje apo mund te bej shum gjera te cilat edhe pse feja si lejon ato serish vazhdojn ti bejn kto gjera te tilla;po te krahasosh nje mashkull e nje femer do vesh re shum ndryshime;edhe pse te dy gjinit i ka krijuar zoti serish meshkujt kan me shum perparesi se femrat edhe meshkujt skan turp kur bejn nje veprim te ulet ata jan shum me shum ndryshe nga femrat

Pse kufizohet feja në të drejtat personale edhe në shoqerore? 1644352394
Anonymous
Vizitor
Vizitor

Mesazh nga Sponsored content

Sponsored content

Mbrapsht në krye

- Similar topics

Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi