Me 3 dhjetor 2012 planetët do të paralelizohen me piramidat e Gizës
Faqja 1 e 1
Me 3 dhjetor 2012 planetët do të paralelizohen me piramidat e Gizës
Në 3 dhjetor 2012 planetët do të qëndrojnë vertikal mbi piramidat e Gizës.
Në qiellin e errët të natës, në Giza të Egjiptit më dt. 3 dhjetor të 2012-ës, dhe një orë para lindjes së diellit, ora lokale, planetët do të “qëndrojnë” në kulmin e piramidave të Gizës.
Sipas astronomëve, ky fenomen ndodh vetëm një herë në 2737 vjet.
Ndaj dhe ngjarja e sivjetme pritet me një inters shumë të madh nga astronomët, pasi për ta fenomeni ka veç interesit të madh shkencorë, paraqet interes edhe përsa i përket parashikimeve të mijëravjeçarëve më parë për këtë dukuri, gjë që është transmetuar në ditët tona me anë të hieroglifëve dhe formave të ndryshme të qytetërime të aso kohe./alb-observer.com/
Në qiellin e errët të natës, në Giza të Egjiptit më dt. 3 dhjetor të 2012-ës, dhe një orë para lindjes së diellit, ora lokale, planetët do të “qëndrojnë” në kulmin e piramidave të Gizës.
Sipas astronomëve, ky fenomen ndodh vetëm një herë në 2737 vjet.
Ndaj dhe ngjarja e sivjetme pritet me një inters shumë të madh nga astronomët, pasi për ta fenomeni ka veç interesit të madh shkencorë, paraqet interes edhe përsa i përket parashikimeve të mijëravjeçarëve më parë për këtë dukuri, gjë që është transmetuar në ditët tona me anë të hieroglifëve dhe formave të ndryshme të qytetërime të aso kohe./alb-observer.com/
Emona- WebMaster
- Postime : 46759
Gjinia :
Anëtarësuar : 12/03/2010
Similar topics
» Profecia Maja: Afrohet fundi i botes jo me 21 dhjetor 2012, por me 5 qershor 2012
» 21 dhjetor 2012 nis fundi i botës
» 21 Dhjetor 2012 - Çfarë do të ndodhë?
» -Planetet-
» 21 dhjetor 2012, kur mungon 1 vit nga...fundi i botes
» 21 dhjetor 2012 nis fundi i botës
» 21 Dhjetor 2012 - Çfarë do të ndodhë?
» -Planetet-
» 21 dhjetor 2012, kur mungon 1 vit nga...fundi i botes
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi