Nostalgjike per seksin me ish-at...keshtu jane femrat!
2 posters
Faqja 1 e 1
Nostalgjike per seksin me ish-at...keshtu jane femrat!
Një përqindje e madhe femrash janë nostalgjike për marrëdhëniet e shkuara, duke vlerësuar se seksi me ish-të partnerin ka qenë më i mirë se sa me të dashurin aktual.
Një total prej 38% e femrave dhanë këtë përgjigje, gjatë një ankete të realizuar nga një eksperte britanike e seksologjisë, Tracey Cox.
Përsa i përket meshkujve, 29% e tyre u shprehën se pëlqenin më shumë marrëdhëniet seksuale me ishat e tyre se sa me femrat me të cilat ishin të përfshirë në një lidhje.
Studimi i Cox nxorri gjithashtu në dritë ndryshime në rolin që luajnë marrëdhëniet seksuale në mënyrën se si të dy gjinitë konceptojnë rolin e seksit.
”Femrat nuk kanë tendencë që të martohen me personin që i plotëson më shumë seksualisht, pasi vlerësojnë më shumë cilësi të tjera, si besnikëria dhe aftësia për të qenë një baba i mirë. Ka shumë gra që pranojnë se dashurojnë bashkëshortët e tyre, por fantazojnë marrëdhënie seksuale me ishët. Kjo nuk do të thotë se janë penduar për zgjedhjen e tyre, por ndihen nostalgjike ndaj partnerëve më të aftë seksualisht të së shkuarës”.
Një total prej 38% e femrave dhanë këtë përgjigje, gjatë një ankete të realizuar nga një eksperte britanike e seksologjisë, Tracey Cox.
Përsa i përket meshkujve, 29% e tyre u shprehën se pëlqenin më shumë marrëdhëniet seksuale me ishat e tyre se sa me femrat me të cilat ishin të përfshirë në një lidhje.
Studimi i Cox nxorri gjithashtu në dritë ndryshime në rolin që luajnë marrëdhëniet seksuale në mënyrën se si të dy gjinitë konceptojnë rolin e seksit.
”Femrat nuk kanë tendencë që të martohen me personin që i plotëson më shumë seksualisht, pasi vlerësojnë më shumë cilësi të tjera, si besnikëria dhe aftësia për të qenë një baba i mirë. Ka shumë gra që pranojnë se dashurojnë bashkëshortët e tyre, por fantazojnë marrëdhënie seksuale me ishët. Kjo nuk do të thotë se janë penduar për zgjedhjen e tyre, por ndihen nostalgjike ndaj partnerëve më të aftë seksualisht të së shkuarës”.
T_o_n_i- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Tirane
Postime : 18036
Gjinia :
Anëtarësuar : 30/05/2009
Re: Nostalgjike per seksin me ish-at...keshtu jane femrat!
Shyqyr skam ish, por me duken budalleqe kto[You must be registered and logged in to see this image.] , nese te merr malli aq shume kthehu me te..
Єямєℓiиdå- WebMaster
- Postime : 17963
Gjinia :
Anëtarësuar : 09/10/2010
Mosha : 39
Hobi : Muzika, leximi & noti
Similar topics
» Femrat, më nostalgjike për seksin me ish-at...
» Femrat, më nostalgjike për seksin me ish-at
» Femrat, më nostalgjike për se ksin me ish-at
» Femrat jane si mollet ne peme. Me te mirat jane ne majen e pemes.
» Kështu e pëson kur kundërshton femrat (Video)
» Femrat, më nostalgjike për seksin me ish-at
» Femrat, më nostalgjike për se ksin me ish-at
» Femrat jane si mollet ne peme. Me te mirat jane ne majen e pemes.
» Kështu e pëson kur kundërshton femrat (Video)
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi