Cila do Ishte Menyra me e Sakte per te bere nje Propozim.....
3 posters
Faqja 1 e 1
Cila do Ishte Menyra me e Sakte per te bere nje Propozim.....
Cila do Ishte Menyra me e Sakte per te bere nje Propozim Martese personit qe ...Dashuroni?!
Desha te di ndonje mendim tuajin, se cila do ishte menyra me e sakte ose me e thjeshte me e bukur.......( quajeni si te doni),
ti benit nje propozim Martese Personit qe Dashuroni ?
Diskutim te mbare....
Desha te di ndonje mendim tuajin, se cila do ishte menyra me e sakte ose me e thjeshte me e bukur.......( quajeni si te doni),
ti benit nje propozim Martese Personit qe Dashuroni ?
Diskutim te mbare....
T_o_n_i- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Tirane
Postime : 18036
Gjinia :
Anëtarësuar : 30/05/2009
Re: Cila do Ishte Menyra me e Sakte per te bere nje Propozim.....
Varet ku e ke plan me marr nusen [You must be registered and logged in to see this image.]
Menyra me e mire eshte me e bo sipas zakonit shqiptar (nqs po e merr ne shqiperi). Shko nshpi kerkoj doren e vajzes babes. Pasi e di qe duheni & doni te jeni gjithmone bashke, kurorizoni dashurine me martes, femije e kto gjerat qe vijne pas.
Kshu me ka ndodh mu per veti pranaj po them eshte menyra me e mire[You must be registered and logged in to see this image.] ...normalisht jemi ra ne dakord ne cifti perpara, atehere i kam thene nqs je seriozisht per kete pun hajde nshpi lypem...nejse sot kan perparu mileti,e kan dal lloj lloj menyrash, une per veti jamm goc tradicionale[You must be registered and logged in to see this image.] , e kam pas enderr te kem ate ndjesine kur vjen dikush ne shpi te lyp.
Menyra me e mire eshte me e bo sipas zakonit shqiptar (nqs po e merr ne shqiperi). Shko nshpi kerkoj doren e vajzes babes. Pasi e di qe duheni & doni te jeni gjithmone bashke, kurorizoni dashurine me martes, femije e kto gjerat qe vijne pas.
Kshu me ka ndodh mu per veti pranaj po them eshte menyra me e mire[You must be registered and logged in to see this image.] ...normalisht jemi ra ne dakord ne cifti perpara, atehere i kam thene nqs je seriozisht per kete pun hajde nshpi lypem...nejse sot kan perparu mileti,e kan dal lloj lloj menyrash, une per veti jamm goc tradicionale[You must be registered and logged in to see this image.] , e kam pas enderr te kem ate ndjesine kur vjen dikush ne shpi te lyp.
Єямєℓiиdå- WebMaster
- Postime : 17963
Gjinia :
Anëtarësuar : 09/10/2010
Mosha : 39
Hobi : Muzika, leximi & noti
kjo e bukur Linda por un kam 1 me te bukur ....
hey goce martohesh me mua se kam pasaport amerikane
hey goce martohesh me mua se kam pasaport amerikane
T_o_n_i- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Tirane
Postime : 18036
Gjinia :
Anëtarësuar : 30/05/2009
do dilsha para me 1 tuf trendafilash ne dor e do ti thoja pranon tmartohesh me mu?
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» Cila është mënyra më e mirë për të humbur peshë?
» Cila Eshte Gjeja Me E Madhe Qe Keni Bere Per Dashurine???
» Cila eshte enderra juaj aktuale, se ciles i jeni perkushtuar teresisht per t'a bere realitet?
» Nese do te ishit ne nje udhekryq dhe do tu duhej te zgjidhnit midis...familjes dhe personit tuaj te zemres...cila do te ishte zgjedhja juaj...??!!!
» Cila eshte dhurata juaj me e cmuar qe keni bere ose keni marre ?
» Cila Eshte Gjeja Me E Madhe Qe Keni Bere Per Dashurine???
» Cila eshte enderra juaj aktuale, se ciles i jeni perkushtuar teresisht per t'a bere realitet?
» Nese do te ishit ne nje udhekryq dhe do tu duhej te zgjidhnit midis...familjes dhe personit tuaj te zemres...cila do te ishte zgjedhja juaj...??!!!
» Cila eshte dhurata juaj me e cmuar qe keni bere ose keni marre ?
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi