Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Komuna e Kumanovës heq gjuhën shqipe nga faqja zyrtare People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.

Join the forum, it's quick and easy

Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Komuna e Kumanovës heq gjuhën shqipe nga faqja zyrtare People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.
Klea Love Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Komuna e Kumanovës heq gjuhën shqipe nga faqja zyrtare

Shko poshtë

Komuna e Kumanovës heq gjuhën shqipe nga faqja zyrtare Empty Komuna e Kumanovës heq gjuhën shqipe nga faqja zyrtare

Mesazh nga WebMaster Fri 28 Sep 2012 - 3:08

KUMANOVE - Komuna e Kumanovës nuk përdor gjuhën shqipe në faqen zyrtare të internetit. Autoritetet e kësaj komune kanë hequr përdorimin e gjuhës shqipe nga faqja zyrtare, ku qytetarët shqiptarë kanë probleme lidhur me informacionet që duhet siguruar.Portali zyrtar i komunës vijon të mbetet në gjuhën maqedonase, ndërsa nga komuna vazhdimisht kanë arsyetuar se problemi është teknik dhe pritet të bëhet versioni edhe në shqip.

Komuna e Kumanovës përbëhet nga rreth 30 për qind shqiptarë, pa përfshirë komunën e Likovës. Kryetari i kësaj komune Zoran Damjanovski ka arritur që të sigurojë mazhorancën dhe bashkëqeverisjen edhe me dy këshilltarë shqiptarë.

Qytetarët për këtë rast fajësojnë edhe përfaqësuesit shqiptarë në kuadër të kësaj komune se nuk bëjnë asgjë për të ndryshuar këtë situatë, por edhe për gjendjen e përfaqësimit të shqiptarëve.

Partitë shqiptare të opozitës në këtë qytet theksojnë se Damjanovski gjatë dy mandateve të tij të pushtetit ka arritur që të manipulojë me disa parti shqiptare, duke mos realizuar projekte infrastrukturore dhe zhvillimore për shqiptarët, por duke u fokusuar vetëm nëpër zonat kryesisht të banuara me maqedonas.

(er.nu/ina/BalkanWeb)
WebMaster
WebMaster
Fondatori i Forumit
Fondatori i Forumit

Vendbanimi Vendbanimi : Ku te dua un
Postime Postime : 98857
Gjinia Gjinia : Female
Anëtarësuar Anëtarësuar : 11/01/2009
Mosha Mosha : 46
Hobi Hobi : Të përballoj jetën

http://www.klealove.com