Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
A pranohen Tatuazhet ne Islam . People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.

Join the forum, it's quick and easy

Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
A pranohen Tatuazhet ne Islam . People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.
Klea Love Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

A pranohen Tatuazhet ne Islam .

5 posters

Shko poshtë

A pranohen Tatuazhet ne Islam . Empty A pranohen Tatuazhet ne Islam .

Mesazh nga WebMaster Sun 7 Oct 2012 - 1:37

Duke lexuar ne nje vend ne facebook me ra ne sy nje mashkull qe kishte bere tatuazh ne dore germat e Allahut ..

A eshte e pranueshme kjo edhe a pranohen qe te behen Tatuazhe ne fen myslymane ..Ju lutem tema per asnje lloj arsye mos te kete ofendim apo chit chate
WebMaster
WebMaster
Fondatori i Forumit
Fondatori i Forumit

Vendbanimi Vendbanimi : Ku te dua un
Postime Postime : 98857
Gjinia Gjinia : Female
Anëtarësuar Anëtarësuar : 11/01/2009
Mosha Mosha : 46
Hobi Hobi : Të përballoj jetën

http://www.klealove.com

Mbrapsht në krye Shko poshtë

A pranohen Tatuazhet ne Islam . Empty Re: A pranohen Tatuazhet ne Islam .

Mesazh nga Anakonda Tue 13 Nov 2012 - 6:11

me cka kam degjuar besoj se nmuk pranohen
Anakonda
Anakonda
V.I.P Anëtarë
V.I.P Anëtarë

Vendbanimi Vendbanimi : Australia
Postime Postime : 31717
Anëtarësuar Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha Mosha : 34
Hobi Hobi : Once Upon A Time

Mesazh nga Princ Fri 21 Dec 2012 - 8:33

jo nuk lejohet ne asnje menyr edhe ne asnje vende
Princ
Princ
V.I.P Anëtarë
V.I.P Anëtarë

Postime Postime : 311
Gjinia Gjinia : Male
Anëtarësuar Anëtarësuar : 20/12/2012
Mosha Mosha : 33
Hobi Hobi : Besnik behem a bes nuk zo

Mesazh nga Arabela Fri 21 Dec 2012 - 8:34

Princ shkruajti:jo nuk lejohet ne asnje menyr edhe ne asnje vende
e vertete
Arabela
Arabela
Princeshë
Princeshë

Postime Postime : 26332
Anëtarësuar Anëtarësuar : 04/03/2011
Mosha Mosha : 30

Mesazh nga seriozi Tue 5 Mar 2013 - 7:14

Klea shkruajti:
Duke lexuar ne nje vend ne facebook me ra ne sy nje mashkull qe kishte bere tatuazh ne dore germat e Allahut ..

A eshte e pranueshme kjo edhe a pranohen qe te behen Tatuazhe ne fen myslymane ..Ju lutem tema per asnje lloj arsye mos te kete ofendim apo chit chate
ne fejen islame nuk eshte e lejuar asnje lloj tatuazhi. se eshte e ndaluar.
nese ben tatuazh edhe nese kerkon falje prej aalhut per ket gabim qe ke bere, kot eshte pendohu sa te duash se ne fund ne vorr po hy bashk me tatuazhin nuk eshte ndonje gje qe mundesh me jek.
seriozi
seriozi
V.I.P Anëtarë
V.I.P Anëtarë

Postime Postime : 179
Anëtarësuar Anëtarësuar : 02/02/2013
Mosha Mosha : 35

Mesazh nga WebMaster Tue 5 Mar 2013 - 7:53

Ketu tek un ku jetoj ka shum myslyman domethen Iraken Izraele turk po shumica kam ven re qe kan .E vertet edhe un kam lexuar qe ne fen myslymane tatuazhet nuk lejohen ..Lind pyetje pse nuk lejohen kete dua te di .
WebMaster
WebMaster
Fondatori i Forumit
Fondatori i Forumit

Mesazh nga seriozi Tue 5 Mar 2013 - 8:25

Klea shkruajti:Ketu tek un ku jetoj ka shum myslyman domethen Iraken Izraele turk po shumica kam ven re qe kan .E vertet edhe un kam lexuar qe ne fen myslymane tatuazhet nuk lejohen ..Lind pyetje pse nuk lejohen kete dua te di .

eshte e ndaluar sepse eshte veper e shejtanit te mallkuar.

Kur allahu urdheroi engjejt qe te perkulen te gjithe u perkulen te bien ne sexhde, perveq Iblisit (shejtanit te mallkuar) nga arroganca nuk ra ne sexhde. dhe allahu e largoi nga mbrojtja e tij , por shejtani i mallkuar iu lut allahut qe mos ta denoj deri ne diten e gjykimit dhe tia le kto aftesi qe i ka. dhe shjetani i mallkuar tha te gjithe bijte e Ademit (njerezimin) do te largoj nga rruga e drejt, do ti devijoj do te dergoj ne rruge te gabuar ku ne diten e gjykimit do te perfundojne ne xhehnem, mekatet do tju zbukuroj qe tju doket qe eshte veper e mire.

Edhe nje gje nese njeriu fale 5 kohe namaz. Shejtani i mallkuar shkon ne nje vend te larget dhe kap dhe ma duar dhe e hedh mbi koken e vet duke than: qka kom ba kshtu mua allahu me urdheroi vetem njehere te bie ne sexhte (te perkulem) dhe nuk rash ne sexhde prej mendjemadhesis aroogances sime. kurse biri i Ademit po bie ne sexhde 5 here ne dite qdo dite deri sa po vdes.
seriozi
seriozi
V.I.P Anëtarë
V.I.P Anëtarë

Mesazh nga seriozi Tue 5 Mar 2013 - 8:30

Klea shkruajti:Ketu tek un ku jetoj ka shum myslyman domethen Iraken Izraele turk po shumica kam ven re qe kan .E vertet edhe un kam lexuar qe ne fen myslymane tatuazhet nuk lejohen ..Lind pyetje pse nuk lejohen kete dua te di .
Izraelt nuk jane musliman ata jane Jahudi apo hebrej apo çifut.

dhe nese iraket apo turçit apo edhe shqiptaret qe jane musliman . Nese kane tatuazhe nuk do te thot qe eshte e lejuar.

tash nuk mund te themi islami nuk eshte i persosur, per disa njerez qe jane musliman dhe bejne tatuazhe e kumedit se qka. islami eshte i persosur por keta nuk jane te persosur.
seriozi
seriozi
V.I.P Anëtarë
V.I.P Anëtarë

Mesazh nga WebMaster Tue 5 Mar 2013 - 10:20

Ok jam dakort .Po mire keto qe lusin Namazin mo si ka mundesi qe vishen me pantallone te shkurt ..Un jetoj ne itali edhe keto gjona i shikoj
WebMaster
WebMaster
Fondatori i Forumit
Fondatori i Forumit

Mesazh nga seriozi Tue 5 Mar 2013 - 11:10

Klea shkruajti:Ok jam dakort .Po mire keto qe lusin Namazin mo si ka mundesi qe vishen me pantallone te shkurt ..Un jetoj ne itali edhe keto gjona i shikoj

per meshkuj veshja duhet te jete keshtu.duhet te kene te mbuluar kerthisen deri nen gjunje dmth edhe gjunjet. por pantollonat nen at nyjen e kembes (tek shputa kepmbes) apo si i thone nuk duhet te jene me te gjat, vetem deri aty.
Pra nese nuk kan asgje veshure ne pjesen nalte nuk eshte kurgjo per meshkuj por pantollonat duhet ti kene mbi kerthis jo nen.

Kurse per femra dihet vetem shuplakat e duarve dhe fetyra nese nuk jane te mbuluara ska dert. por tjera ka duhet te jete e mbuluar, sipas fese islame.

e atje ne itali pse veshen si kullera pantollonat gati me ju ra ne toke tash edhe ne kosove ashtu po vishen. zoti i drejtoft ne rruge te drejt
seriozi
seriozi
V.I.P Anëtarë
V.I.P Anëtarë

Mesazh nga WebMaster Tue 5 Mar 2013 - 11:16

Atehere po te them nje dicka qe kam pare un edhe degjoj perdite ..Ne pallatin ku jam un kam nje komshi myslyman ka dy goca gruaja dikur vishte burka tani e ka hequr linden dy gocat edhe ata sot veshin burka femive domethen dy gocave qe kan nje moshe 13 vjece edhe 16 vjece kur ne nje kohe qe nuk e rrespekton Nena e tyre kete religjon pse duhet ta respektoj femija .
WebMaster
WebMaster
Fondatori i Forumit
Fondatori i Forumit

Mesazh nga seriozi Tue 5 Mar 2013 - 11:38

Klea shkruajti:Atehere po te them nje dicka qe kam pare un edhe degjoj perdite ..Ne pallatin ku jam un kam nje komshi myslyman ka dy goca gruaja dikur vishte burka tani e ka hequr linden dy gocat edhe ata sot veshin burka femive domethen dy gocave qe kan nje moshe 13 vjece edhe 16 vjece kur ne nje kohe qe nuk e rrespekton Nena e tyre kete religjon pse duhet ta respektoj femija .

Kjo pi bjen PSH. nese ndokush ka prindin pijanec patjeter duhet edhe femija ta ndjek rrugen e prinderve?

nuk di pse e pask jek kjo gruaja mbulesen. atje ne Itali keni te drejta me shume se ketu ne Kosove. Ne Kosove nuk mundesh as te punesohesh me mbulese, as ne shkolla nuk munden me shku me mbulesa.

Por sidoqoft eshte e drejte e seciles te venos per veten e vet te mbulohet apo mos te mbulohet, me ja impunu nuk ban kurkujt.
E ne diten e gjykimin secili per vete do te jep llogari aty nuk mundet te kete ndermjetes.
seriozi
seriozi
V.I.P Anëtarë
V.I.P Anëtarë

Mesazh nga WebMaster Tue 5 Mar 2013 - 21:54

Domthen nuk imponim puna e mbuleses po eshte rrespekt ndaj Kuranit nese don e rrespekton nese jo se rrespekton .apo jo
WebMaster
WebMaster
Fondatori i Forumit
Fondatori i Forumit

Mesazh nga seriozi Wed 6 Mar 2013 - 6:57

Klea shkruajti:Domthen nuk imponim puna e mbuleses po eshte rrespekt ndaj Kuranit nese don e rrespekton nese jo se rrespekton .apo jo
ashtu eshte imponim nuk ka ne fene islame, dhe nuk eshte respektimi i Kuranit por respektimi i fese islame, Kurani te tregon se qfare eshte e mire dhe qfare e keqe, kurani te tregon se si duhesh te sillesh me te tjeret dhe te punosh vetem ashtu siq duhet pa i demtuar te tjeret.
(nese punon me Kuran do te fitosh shume te mira ne kete dunja sepse nuk iben dem askujt vetem qe i ndihmon vetes dhe te tjereve, P.SH. qdo musliman ka per detyre qe nje here ne vjet ka per obligim qe nga pasuria e tij te ndaj 1/3 prej pasurise se tij, te jap zexhat per ata njerez qe kane nevoje. dhe ne kete menyre paraja eshte ne qarkullim, e jo e mbylur ne banka parat. Perveq qe ka te mira ne kete dynja ai njeri qe punon me Kuran do te kete te mira edhe ne ahiret.)

qdo musliman e ka per detyre me ju treguar te tjereve se qfare te mira ka feja islame,
dhe me jetu jeten ashtu siq shkruan ne Kuran eshte shume me mire. te pakten me u mundu aq sa mundesh dhe aq sa te lejojn kushtet rrethanat ne rrethin ku jeton.
pastaj eshte zgjedhja e secilit se si do te veproj. ne rruge te drejte apo ne rruge te gabuar. E nese zgjedh qe mos te punoj sipas Kuranit ne diten e gjykimit nuk mundet me than se nuk e kam dite apo nuk kam pase ku me msu Kuranin ska pas kush me tregu mua.
seriozi
seriozi
V.I.P Anëtarë
V.I.P Anëtarë

Mesazh nga seriozi Wed 6 Mar 2013 - 7:00

http://tanzil.net/#trans/sq.mehdiu/1:1

ne kete wep mundesh ta lexosh kuranin shqip por njekohesisht duke lexuar kuranin shqip mundesh ta degjosh kuranin duke kenduar ne gjuhen arabe e ne disa gjuhe te ngjashme me araben dhe anglisht eshte .
seriozi
seriozi
V.I.P Anëtarë
V.I.P Anëtarë

Mesazh nga Sponsored content

Sponsored content

Mbrapsht në krye

- Similar topics

Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi