Eliza Dushku: Dokumentari, letra ime e dashurisë për Shqipërinë
2 posters
Faqja 1 e 1
Tirana është kthyer në këtë javë të parë të tetorit, në qytetin e artit, modës, arkitekturës dhe urbanistikës. Si asnjëherë më parë në sheshin “Skënderbej” janë mbledhur së bashku aktorë të Hollivudit, fotografë, modele e stilistë me famë botërore e arkitektë të njohur, e gjitha me iniciativën e Bashkisë së Tiranës, për t’i dhënë këtij qyteti atë që meriton, më të bukurën në art, arkitekturë dhe urbanistikë. Kryetari i Bashkisë së Tiranës Lulzim Basha, sëbashku me aktoren Eliza Dushku, fotografin Fadil Berisha modelen Lu sierra, Ema Savah, me përfaqesues të studios “Grimshaë”, të cilët janë në kryeqytet për të sjellë detajet e para të projektit të bulevardit të ri dhe lumit të Tiranës, kanë parë nga afër punimet e bëra nga arkitektë vendas dhe të huaj, për terminalin e ri të pasagjerëve. (da.xha/BalkanWeb)
Tirana është kthyer në këtë javë të parë të tetorit, në qytetin e artit, modës, arkitekturës dhe urbanistikës. Si asnjëherë më parë në sheshin “Skënderbej” janë mbledhur së bashku aktorë të Hollivudit, fotografë, modele e stilistë me famë botërore e arkitektë të njohur, e gjitha me iniciativën e Bashkisë së Tiranës, për t’i dhënë këtij qyteti atë që meriton, më të bukurën në art, arkitekturë dhe urbanistikë. Kryetari i Bashkisë së Tiranës Lulzim Basha, sëbashku me aktoren Eliza Dushku, fotografin Fadil Berisha modelen Lu sierra, Ema Savah, me përfaqesues të studios “Grimshaë”, të cilët janë në kryeqytet për të sjellë detajet e para të projektit të bulevardit të ri dhe lumit të Tiranës, kanë parë nga afër punimet e bëra nga arkitektë vendas dhe të huaj, për terminalin e ri të pasagjerëve. (da.xha/BalkanWeb)
Re: Eliza Dushku: Dokumentari, letra ime e dashurisë për Shqipërinë
EDHE KJO E KISHTE KNOQ MO NA E QUNTE VETEN NJE NGJARJE ME HISTORIKE TE SHQIPTARVE...BEN NJE DOKUMENTAR ME LEKT E SHQIPTARVE E VJEN E SHIT MEND SIKUR NE SKEMI MEND
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» Eliza Dushku tani me faqen e saj zyrtare
» Eliza Dushku dëshira për ditëlindje, bamirësia
» Eliza Dushku, tani me nënshtetësi shqiptare
» Eliza Dushku nuk fiton, por shkëlqen në tepihun e kuq
» Eliza Dushku, tre vjetor i nxehtë më të dashurin (FOTO)
» Eliza Dushku dëshira për ditëlindje, bamirësia
» Eliza Dushku, tani me nënshtetësi shqiptare
» Eliza Dushku nuk fiton, por shkëlqen në tepihun e kuq
» Eliza Dushku, tre vjetor i nxehtë më të dashurin (FOTO)
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi