Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Nje avokat ne SH.B.A deklaron se ka udhetuar ne kohe People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.

Join the forum, it's quick and easy

Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Nje avokat ne SH.B.A deklaron se ka udhetuar ne kohe People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.
Klea Love Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Nje avokat ne SH.B.A deklaron se ka udhetuar ne kohe

2 posters

Shko poshtë

Nje avokat ne SH.B.A deklaron se ka udhetuar ne kohe Empty Nje avokat ne SH.B.A deklaron se ka udhetuar ne kohe

Mesazh nga Emona Mon 8 Oct 2012 - 11:44

Vancouver; filmi i ri i Bruce Willis "Looper" shfaqet kete fundjave, film ne te cilin karakteri i Willis kthehet pas ne kohe per te vrare veten e tij.

Dhe edhe pse shume shkencetare thone qe udhetimi ne kohe eshte i pamundur, nje avokat ne Washington deklaron qe ai e ka bere kete gje me dhjetera here si pjese e nje projekti sekret te Luftes se Ftohte.

"Une kam udhetuar fizikisht ne kohe." - thote Andrew Basiago, nje avokat ne Vancouver. "Ne e kemi bere, e beme perpara 40 vjetesh."

Tani Basiago eshte ne nje mision- te tregoje ate qe ai e quan nje mbulim qeveritar prej me shume se 40 vjetes, projekti Pegasus, ku ai eshte teletransportuar mbrapa ne kohe shume here.

"Une e kam te gjithe historine dhe kam qindra fakte." - thote ai.

"Une mund tu tregoj personelin qe ishte i perfshire dhe vendet si edhe cfare pajisje udhetimi eshte perdorur."

"Une hyra ne sate program zyrtarisht ne vjeshten e vitit 1969, dhe isha ende i vogel ne moshe." - thote Basiago.

Ai thote qe ishte nje prej 140 femijeve, 60 te rriturve- krononaute, duke perfshire ketu edhe babain e tij, qe sipas tij ishte me te ne hedhjen e pare.

"Babai me kapi per dore dhe ne u hodhen ne fushen e energjise, dhe dukej sikur ne po leviznim shume shpejt dhe kishte nje paradoks pasi dukej sikur nuk po shkonim ne asnje vend." - tha ai.

Paradokse, deklarata jo shkencore, histori te pabesueshme dhe takime ne Toke dhe ne Mars, duke perfshire ketu edhe takim me Barack Obama kur ai ishte femije.

Basiago thote gjithashtu qe ai ka udhetuar ne kohe gjashte here tek Teatri Ford ne diten kur presidenti Lincoln eshte vrare, por ai nuk e pa te ndodhte. Gjithashtu ai e ka pare presidentin Lincoln ne nje rast tjeter te famshem.

Ai pretendon te kete qene tek Gettysburg Address. Thote qe nje foto e bere ne ate dite e provon kete. Ne fotografi ai tregon nje djale dhe thoteqe eshte ai.

Ai thote qe ne baze te eksperiences se tij si udhetues ne kohe, teletransportimi ashtu si eshte pershkruar tek Star Trek eshte i gabuar.

"Ne fakt nese do te kishit ardhur me ane te teletransportit kuantik, metoda e telentransportit te Star Trek, do te kishit rene si nje person i vdekur." - thote ai.

"Eshte hapur nje tunel ne kohe-hapesire ashtu si nje flluske sapuni e fryre nga nje femije. Dhe kur flluska mbyllej, ne rivendoseshim ne nje vend tjeter ne hapesire-kohe ne faqen e Tokes."

Ai ka vene reputacionin e tij profesional ne rrezik me deklaratat e tij, por thote qe nuk i intereson pasi do qe te gjithe te mesojne te verteten.

Emona
WebMaster
WebMaster

Postime Postime : 46759
Gjinia Gjinia : Female
Anëtarësuar Anëtarësuar : 12/03/2010

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Nje avokat ne SH.B.A deklaron se ka udhetuar ne kohe Empty Re: Nje avokat ne SH.B.A deklaron se ka udhetuar ne kohe

Mesazh nga Anakonda Mon 8 Oct 2012 - 18:19

Do ta marrin njerezit per budalla te gjorin...
Anakonda
Anakonda
V.I.P Anëtarë
V.I.P Anëtarë

Vendbanimi Vendbanimi : Australia
Postime Postime : 31717
Gjinia Gjinia : Female
Anëtarësuar Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha Mosha : 34
Hobi Hobi : Once Upon A Time

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye