Marokeni vret fëmijët e tij, ndëshkoi gruan se hoqi shaminë
3 posters
Faqja 1 e 1
Marokeni vret fëmijët e tij, ndëshkoi gruan se hoqi shaminë
ROME-Një tragjedi e vërtetë ka goditur një familje marokene që jetonte në Umbertide, provincë e Perugia, Itali. Viktimat e një historie tronditëse ku zakonet fetare ishin shkelur, janë fëmijët Ahmed, 8 vjeç dhe motra e tij, Jiahane, 12 vjeç, ndërsa autori babai Mustafa Hajjaji, 44 vjeç. Policia konfirmoi se babai i therri me thikë fëmijët e tij dhe më pas tentoi të vrasë veten në shenjë hakmarrjeje ndaj gruas që e la sepse ai nuk ambientohej më mënyrën e jetesës që gruaja e tij bënte në Itali. Gjithçka dyshohet se ka ndodhur të martën më mbrëmje, ndërsa skena u zhvillua në shtëpinë ku fëmijët jetonin me nënën e tyre. Në dyshemenë e banjos, karabinierët gjetën trupat e fëmijëve pa jetë, ndërsa ishin prerë thellë në fyt. Babai ndërkaq kishte tentuar të vriste veten duke prerë damarët, por u gjet në kohë dhe u dërgua në reanimacion në spitalin e Castellos. Para se te kryente krimin, marokeni fillimisht mori gruan e cila punonte në një restorant dhe e njoftoi se do i jepte fund. Ish-gruaja vendosi që të njoftojë policinë e cila shkoi në banesën ku jetonte 44-vjeçari, por atje nuk gjeti njeri. Më pas ata vijuan kontrollin në banesën e gruas dhe fëmijëve ku dhe zbuluan ngjarjen tepër të rëndë. Duket se gjithçka e ka zanafillën 1 muaj më parë. Ish- e shoqja e 44-vjeçarit, kishte denoncuar burrin e saj në polici sepse ai e keqtrajtonte. Gruaja 34-vjeç kishte rrëfyer në polici se i shoqi e kishte kërcënuar se do ta vriste me thikë. Sipas gruas, i shoqi e kishte kërcënuar sepse ajo kishte hequr shaminë e kokës. “Është një tragjedi tepër e rëndë që ka tronditur thelë provincën. Gjetën vdekjen 2 krijesa të pafajshme dhe nga njeriu që duhet ti mbronte nga e keqja, babai i tyre”, tha polici që ndiqte hetimet. Në shtëpinë e tragjedisë u gjetën shkrime me shkronja arabe të shkruara me gjak, të cilat priten të deshifrohen nga policia. (d.b/Corriere/BalkanWeb) |
Re: Marokeni vret fëmijët e tij, ndëshkoi gruan se hoqi shaminë
t e lesh vendin tend nuk do thote te braktisesh kulturen tende,,,se kur del treni nga binaret nuk dihet si vene punet pastaj,,,e ha i pafajshmi,,,me vjen shume keq per femijet qe jane bere viktime e mosmarrveshjeve e tekave e kokefortesirave te dy partnereve familjare te paarsyeshem ,,,
Arabela- Princeshë
- Postime : 26332
Gjinia :
Anëtarësuar : 04/03/2011
Mosha : 30
Re: Marokeni vret fëmijët e tij, ndëshkoi gruan se hoqi shaminë
emedet kta meshkujt e sotshem sjom hutu un qe them se do rri beqare
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» Tiranë, vret gruan dhe veten
» Devoll, vret gruan me sepatë, plagos vajzën
» Shkodër, burri vret gruan, nënën e 2 femijëve të tij
» Tiranë, krim brenda familjes, burri vret gruan dhe veten. Familjarët: Shkak, xhelozia
» Krim brenda familjes dhe në Tiranë, burri vret gruan
» Devoll, vret gruan me sepatë, plagos vajzën
» Shkodër, burri vret gruan, nënën e 2 femijëve të tij
» Tiranë, krim brenda familjes, burri vret gruan dhe veten. Familjarët: Shkak, xhelozia
» Krim brenda familjes dhe në Tiranë, burri vret gruan
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi