Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Histori e vjeter People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.

Join the forum, it's quick and easy

Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Histori e vjeter People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.
Klea Love Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Histori e vjeter

3 posters

Shko poshtë

Histori e vjeter Empty Histori e vjeter

Mesazh nga Docteur Tue 18 Dec 2012 - 19:35

Nje dite Docteur shkon nga lart per visite tek nje i semure mental,merr qanten e tij dhe niset per kte rrugetim te gjate,rastesisht ai kalon nga nje rruge e bukur dhe plot kujtime rruga e cila te qon tek forumi Klealove aty ku ka njohur dhe takuar shume njerez te zgjuar inteligjente dhe te dashur,per kte arsye ndal dhe e shikon me mall... shiko dhe disa emra te vjeter te hershem te cilet jane akoma gjalle dhe me shendet te plote humori... kthehet nga porta dhe i bie deres tak tak ... ka ndonje njeri ktu kam ardhe per tu bere nje visite,Docteur prej kohes se gjate pa i pare miqte ishte teper i lodhur i plakur thinjur e gjitha qe i ndodhin nje te moshuari por mendja sna ka lane akoma shyqyr zotit [smile_1] ka fillu

I pershendetje per te tane te rijn te rije miq e armiq,inatqar e ziliqar a doni me per belulin...

ah po kalofshi nje fund vit te kendeshem per cdo kend nga ju pa dallim feje krahine rrace apo ideje docteur ju dua fort ( edhe pse ju genjej ndonjehere )
Docteur
Docteur
V.I.P Anëtarë
V.I.P Anëtarë

Vendbanimi Vendbanimi : Ne Afrike
Postime Postime : 5764
Gjinia Gjinia : Male
Anëtarësuar Anëtarësuar : 09/05/2011
Hobi Hobi : Ngacmime

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Histori e vjeter Empty Re: Histori e vjeter

Mesazh nga Єямєℓiиdå Wed 19 Dec 2012 - 2:35