Lori, në pritje të personit të duhur
2 posters
Faqja 1 e 1
Lori, në pritje të personit të duhur
Këngëtarja Loreta Kaçka ka thënë se akoma nuk e ka gjetur njeriun e duhur për të krijuar një lidhje, por shpreson se në të ardhmen do ta gjejë personin që do ta dojë ashtu si është.
“Është e vërtetë që për të vendosur në kohën e sotme është mjaft e vështirë për faktin se një pjesë e madhe e njerëzve nuk janë të sinqertë. Prandaj edhe më tej vazhdoj të jem vetëm duke i kushtuar më shumë rëndësi karrierës muzikore se sa jetës private”.
“Por gjithnjë shpresoj se në të ardhmen do të gjej njeriun e duhur, i cili fillimisht do të më mbështesë në punën time dhe do të më dojë kështu siç jam”, ka deklaruar Lori .
“Është e vërtetë që për të vendosur në kohën e sotme është mjaft e vështirë për faktin se një pjesë e madhe e njerëzve nuk janë të sinqertë. Prandaj edhe më tej vazhdoj të jem vetëm duke i kushtuar më shumë rëndësi karrierës muzikore se sa jetës private”.
“Por gjithnjë shpresoj se në të ardhmen do të gjej njeriun e duhur, i cili fillimisht do të më mbështesë në punën time dhe do të më dojë kështu siç jam”, ka deklaruar Lori .
Re: Lori, në pritje të personit të duhur
pse sesht martuar kjo kam menduar se do e ket ndonje fmi jo se qenka singel
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» Lori: Kurrë nuk do të më shihni në foto me bikini
» Stine: Jam në pritje të vajzës ideale