Benitez: Duhet të jemi më klinik
Faqja 1 e 1
Rafael Benitez është i pakënaqur me lojtarët e tij pasi Chelsea lëshoi avantazhin prej dy golash, për të barazuar në shtëpi ndaj Southampton, dhe për të ngecur 13 pikë prapa liderit të tabelës, Manchester United.
“Ne duhet të jemi më klinik. Ne kishim situata ku duhej të shënonim dhe nuk e bëmë. U thash lojtarë në pauzë, ‘Ne duhet ta shënojmë golin e tretë’, por ne nuk i shfrytëzuam shanset që kishim”.
“Në pjesën e dytë ne nuk arritëm ta menaxhojmë lojën. Ne nuk i shfrytëzuam shanset dhe u dhamë atyre shpresa që të mund të shënojnë, dhe ata e bënë”, ka thënë Benitez.
Rafael Benitez është i pakënaqur me lojtarët e tij pasi Chelsea lëshoi avantazhin prej dy golash, për të barazuar në shtëpi ndaj Southampton, dhe për të ngecur 13 pikë prapa liderit të tabelës, Manchester United.
“Ne duhet të jemi më klinik. Ne kishim situata ku duhej të shënonim dhe nuk e bëmë. U thash lojtarë në pauzë, ‘Ne duhet ta shënojmë golin e tretë’, por ne nuk i shfrytëzuam shanset që kishim”.
“Në pjesën e dytë ne nuk arritëm ta menaxhojmë lojën. Ne nuk i shfrytëzuam shanset dhe u dhamë atyre shpresa që të mund të shënojnë, dhe ata e bënë”, ka thënë Benitez.
Alberti- Legjendë
- Postime : 41743
Gjinia :
Anëtarësuar : 23/11/2009
Mosha : 36
Hobi : Tenisi
Similar topics
» A jemi nacionalista sa duhet na shqipetaret?
» Prandelli: Duhet të jemi krenar
» Benitez lëvdon karakterin e ekipit
» A duhet me te vertet te martohemi qe te jemi te lumtur?
» Babi nuk jemi më të bukura, ne jemi të djegura
» Prandelli: Duhet të jemi krenar
» Benitez lëvdon karakterin e ekipit
» A duhet me te vertet te martohemi qe te jemi te lumtur?
» Babi nuk jemi më të bukura, ne jemi të djegura
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi