Meshkujt merren më shumë me thashetheme se femrat
2 posters
Faqja 1 e 1
Meshkujt merren më shumë me thashetheme se femrat
Për shumë kohë është konsideruar si “terreni ” I femrave , thashethemet duket se pëlqehn në të njëjtën masë edhe nga meshkujt. Sipas një studimi meshkujt duket se provojnë një kënaqësi të madhe nga thashethemet për të tjerët.
Meshkujt kanë më pak marrdhënie ndërpersonale se sa femrat por pavarsisht kësaj janë më të prirur ndaj thashethemeve . Studiesit kanë pyetur 51 studentë të shënonin për 7 ditë të gjitha hollësitë e takimeve. Dhe u vu re se diskutimet përqëndroheshin tek raportet e vështira, sjelljet e gabuara, dëhtime personale, sjellje seksuale dhe sekrte të pa thëna. Ë shumë se gjysma e bisedës ishte kritikë ndaj të tjerëve. Por meshkujt duket se I justifikojnë thashethemet me argumenta më të mirë se të femrave. Për ata përvecse janë të nevojshme për të forcuar miqësinë me shokët, thashethemet ndaj të tjerëe shërbenin për të individualizuar më mirë sjelljet sociale të të tjerëve. Për të gjithë të intervistuarit shtysa ndaj thashethemeve ishte thjesht për t’u argëtuar./albmirror.com/
Meshkujt kanë më pak marrdhënie ndërpersonale se sa femrat por pavarsisht kësaj janë më të prirur ndaj thashethemeve . Studiesit kanë pyetur 51 studentë të shënonin për 7 ditë të gjitha hollësitë e takimeve. Dhe u vu re se diskutimet përqëndroheshin tek raportet e vështira, sjelljet e gabuara, dëhtime personale, sjellje seksuale dhe sekrte të pa thëna. Ë shumë se gjysma e bisedës ishte kritikë ndaj të tjerëve. Por meshkujt duket se I justifikojnë thashethemet me argumenta më të mirë se të femrave. Për ata përvecse janë të nevojshme për të forcuar miqësinë me shokët, thashethemet ndaj të tjerëe shërbenin për të individualizuar më mirë sjelljet sociale të të tjerëve. Për të gjithë të intervistuarit shtysa ndaj thashethemeve ishte thjesht për t’u argëtuar./albmirror.com/
Nella- WebMaster
- Postime : 195
Gjinia :
Anëtarësuar : 10/01/2013
Mosha : 34
Re: Meshkujt merren më shumë me thashetheme se femrat
EHE E KET VES E PASKANN EHE DASHKA ME U PA PUNNA
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» Femrat ëndërrojnë më shumë se meshkujt
» Pse nuk mund të merren vesh meshkujt dhe femrat
» Meshkujt më shumë e duan iPad-in se femrat
» Kush merret me thashetheme me shum Femrat apo Meshkujt?
» Meshkujt më shumë e duan iPad-in se femrat
» Kush merret me thashetheme me shum Femrat apo Meshkujt?
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi