Videot me pullë të kuqe dëmtojnë kujtesën e meshkujve
2 posters
Faqja 1 e 1
Videot me pullë të kuqe dëmtojnë kujtesën e meshkujve
Sipas një studimi gjerman shikimi I videve me pullë të kuqe dëmton seriozisht kujtesën e meshkujve. Sipas studimit truri reagon në mënyrë të ndryshme për stimujt seksualë krahësuar me stimujt e tjerë.
Dhe pasojat bien mbi kujtesën tonë që shkon drejt konfuzionit në situatat seksuale. Për të vërtetuar këtë janë marrë 28 meshkuj heteroseksualë me moshë mesatare 26 vjecc. Atyre ju janë treguar foto disa prej të cilave me natyre seksuale. Më pas imazhet ju jepeshin përsëri këhstu subjektet duhet të tregonin nëqoftëse i kishin parë. Pasi kanë parë fotot me natyrë seksuale kujtesa e tyre ishte disi e ngatërruar dukeshin sikur ishin në panik. Sipas studiuesve nëqoftëse meshkujt frekuentojnë shpesh ëebsite me natyre seksuale, kujtesa sidomos ajo afatshkurtër penalizohet rëndë./albmirror.com/
Dhe pasojat bien mbi kujtesën tonë që shkon drejt konfuzionit në situatat seksuale. Për të vërtetuar këtë janë marrë 28 meshkuj heteroseksualë me moshë mesatare 26 vjecc. Atyre ju janë treguar foto disa prej të cilave me natyre seksuale. Më pas imazhet ju jepeshin përsëri këhstu subjektet duhet të tregonin nëqoftëse i kishin parë. Pasi kanë parë fotot me natyrë seksuale kujtesa e tyre ishte disi e ngatërruar dukeshin sikur ishin në panik. Sipas studiuesve nëqoftëse meshkujt frekuentojnë shpesh ëebsite me natyre seksuale, kujtesa sidomos ajo afatshkurtër penalizohet rëndë./albmirror.com/
Nella- WebMaster
- Postime : 195
Gjinia :
Anëtarësuar : 10/01/2013
Mosha : 34
Re: Videot me pullë të kuqe dëmtojnë kujtesën e meshkujve
GJYNAH PO PRANAJ NGATRROJN EMRAT E DASHNOREVE TGJORET
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011