Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Stimulimi i thellë i trurit e lehtëson dhembjen neuropatike People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.

Join the forum, it's quick and easy

Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Stimulimi i thellë i trurit e lehtëson dhembjen neuropatike People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.
Klea Love Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Stimulimi i thellë i trurit e lehtëson dhembjen neuropatike

Shko poshtë

Stimulimi i thellë i trurit e lehtëson dhembjen neuropatike Empty Stimulimi i thellë i trurit e lehtëson dhembjen neuropatike

Mesazh nga Alberti Sat 16 Feb 2013 - 2:58

Stimulimi i thellë i trurit e lehtëson dhembjen neuropatike

Për shumë pacientë që kanë vështirësi në trajtimin e dhembjes neuropatike, stimulimi i thellë i trurit mund të rezultojë me një përmirësim afatgjatë të dhimbjes dhe ta japë një rezultat të mirë sipas një studimi të fundit.
Sipas doktoreshës Sandro G. Board dhe kolegëve të saj në Universitetin Oxford, rreth dy të tretat e pacientëve që kalojnë në stimulim të thellë të trurit, arrijnë rezultate të dukshme të përfitimit në term, mungesës së dhimbjes, kualitetit të jetës dhe shëndetit në përgjithësi.
Disa nga rezultatet tregojnë një përmirësim të vazhdueshëm, pas vitit të parë, sipas një studimi të ri, i dli është një nga studimet më të mëdha për stimulimin e trurit si ilaç ndaj dhimbjes neuropatike. Hulumtuesit rishikuan eksperiencën e tyre 12-vjeçare me stimulimin e trurit për dhembjen neuropatike. Dhembja e gjymtyrëve të amputuara është një shembull i dhembjes neuropatike.

Alberti
Legjendë
Legjendë

Postime Postime : 41743
Gjinia Gjinia : Male
Anëtarësuar Anëtarësuar : 23/11/2009
Mosha Mosha : 36
Hobi Hobi : Tenisi

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye

- Similar topics

Drejtat e ktij Forumit: