Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
25 vjeçarja mbyti foshnjen në Korçë, Gjykata e Apelit lehtëson dënimin People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.

Join the forum, it's quick and easy

Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
25 vjeçarja mbyti foshnjen në Korçë, Gjykata e Apelit lehtëson dënimin People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.
Klea Love Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

25 vjeçarja mbyti foshnjen në Korçë, Gjykata e Apelit lehtëson dënimin

3 posters

Shko poshtë

25 vjeçarja mbyti foshnjen në Korçë, Gjykata e Apelit lehtëson dënimin Empty 25 vjeçarja mbyti foshnjen në Korçë, Gjykata e Apelit lehtëson dënimin

Mesazh nga Aяtємιѕα Tue 25 Oct 2011 - 3:53

25 vjeçarja mbyti foshnjen në Korçë, Gjykata e Apelit lehtëson dënimin Apeli-gjykat1
Gjykata e Apelit ka lehtësuar dënimin për 25 vjeçaren Sonila Lumi e cila mbyti pak kohë më parë foshnjen e saj 18 muajshe. Trupi gjykues vendosi të ndryshojë cilësimin e veprës penale nga nga vrasje në rrethana cilësuese në keqtrajtim të të miturit me pasojë vdekjen. Rrjedhimisht Gjykata ka lehtësuar edhe dënimin e të pandehurës nga 12 në 10 vite burg. Ashtu si dhe në gjykimin e shkallës së parë në Korçë,mbrojtja ka kërkuar që 25 vjeçarja të përgjigjet për akuzën e vrasjes nga pakujdesia duke vlerësuar zhvillimin e vonuar mendor dhe fizik dhe mosarsimimin e të pandehurës. Trupi gjykues ka vendosur të cilësojë fajtore 25 vjeçaren Sonila Lumi, për akuzën e keqtrajtimit të të miturit, me pasojë vdekjen duke i dhënë masën e dënimit me 10 vite burg.
Aяtємιѕα
Aяtємιѕα
I/e Përjashtuar
I/e Përjashtuar

Postime Postime : 10065
Gjinia Gjinia : Female
Anëtarësuar Anëtarësuar : 20/06/2011

Mbrapsht në krye Shko poshtë

25 vjeçarja mbyti foshnjen në Korçë, Gjykata e Apelit lehtëson dënimin Empty Re: 25 vjeçarja mbyti foshnjen në Korçë, Gjykata e Apelit lehtëson dënimin

Mesazh nga Emona Tue 25 Oct 2011 - 3:56

Ksaj saj kisha Lehtsu Por e kisha lon Mu Kalb aty....Eshte Prishh Njerzimi.!!!

Emona
WebMaster
WebMaster

Postime Postime : 46759
Anëtarësuar Anëtarësuar : 12/03/2010

25 vjeçarja mbyti foshnjen në Korçë, Gjykata e Apelit lehtëson dënimin Empty Re: 25 vjeçarja mbyti foshnjen në Korçë, Gjykata e Apelit lehtëson dënimin

Mesazh nga Klio Tue 25 Oct 2011 - 4:03

Keta nuk shkojne mire jo !!!!!!!!!!

Pse me 10 vjet burg te saj kushton jeta e nje engjelli?!!!!!!!!!!!!!!!
Klio
Klio
Princeshë
Princeshë

Vendbanimi Vendbanimi : Pran yjeve..
Postime Postime : 4283
Anëtarësuar Anëtarësuar : 18/09/2011
Mosha Mosha : 30
Hobi Hobi : NOTI&MUZIKA

Mesazh nga Sponsored content

Sponsored content

Mbrapsht në krye

- Similar topics

Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi