Pesimizmi dëmton rëndë ëndërrat dhe të ardhmen tonë?
2 posters
Faqja 1 e 1
Pesimizmi dëmton rëndë ëndërrat dhe të ardhmen tonë?
Më bën përshtypje të madhe fjalët që dëgjoj nga bashkëatëdhetarët e mi këtu në Greqi, kanë humb cdo shpres tek vëndi jonë.
Besojnë se atëdheu jonlë ska për të ndryshuar, sbesojnë më tek politkat e shtetit tonë. Shpresat duket sikur u janë fshirë..dhe këto mendime si kanë njerëz të një moshe të madhe, i ka rinia!!!!
Dhe i them vetes si ka mundësi?! Ne tani fillojmë, ne duhet të kemi ëndërra, ne duhet të duam të ndryshojmë botën. Ne duhet të luftojmë, ne duhet të bëjmë kryengritjen tonë.
Kaq pesimizëm...na bën keq!
Në se duam të përmirësojmë vetveten dhe vëndin tonë duhet te jemi më optimista, duhet të dimë dhe të duam.
Kush vete në luftë me mendimin se do humbas, atëhere ta ketë të sigurt humbjen.
Le të mos i vrasim ëndërrat njëri tjetërit, le të shpresojmë..le te luftojmë për një të ardhme më të mirë
Lind Pyetja ...Pesimizmi dëmton rëndë ëndërrat dhe të ardhmen tonë?
Besojnë se atëdheu jonlë ska për të ndryshuar, sbesojnë më tek politkat e shtetit tonë. Shpresat duket sikur u janë fshirë..dhe këto mendime si kanë njerëz të një moshe të madhe, i ka rinia!!!!
Dhe i them vetes si ka mundësi?! Ne tani fillojmë, ne duhet të kemi ëndërra, ne duhet të duam të ndryshojmë botën. Ne duhet të luftojmë, ne duhet të bëjmë kryengritjen tonë.
Kaq pesimizëm...na bën keq!
Në se duam të përmirësojmë vetveten dhe vëndin tonë duhet te jemi më optimista, duhet të dimë dhe të duam.
Kush vete në luftë me mendimin se do humbas, atëhere ta ketë të sigurt humbjen.
Le të mos i vrasim ëndërrat njëri tjetërit, le të shpresojmë..le te luftojmë për një të ardhme më të mirë
Lind Pyetja ...Pesimizmi dëmton rëndë ëndërrat dhe të ardhmen tonë?
Re: Pesimizmi dëmton rëndë ëndërrat dhe të ardhmen tonë?
po si mos tjemi pesimist kur humbasim njerzit kur kemi mall kur cdo dit e me shum qdo gja perkeqsohet e dhimbja per do gje shtohet eh pesimizmi qa endrrash endrrat mir e keq duhen realizuu
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» Optimizmi vs. Pesimizmi
» A e demton paraja shoqerine?
» Probleme me Te ardhmen .
» Çka është Pesimizmi, Optimizmi dhe Personalizmi??
» Paraja te demton shendetin !
» A e demton paraja shoqerine?
» Probleme me Te ardhmen .
» Çka është Pesimizmi, Optimizmi dhe Personalizmi??
» Paraja te demton shendetin !
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi