Vonohet dhëndrri, nusja martohet me një tjetër!
+2
Malsori
LaDescarada
6 posters
Faqja 1 e 1
Vonohet dhëndrri, nusja martohet me një tjetër!
Nuk duroi dot vonesën e as jo korrektësinë e dhëndrrit të familjes së tij. Për inat, u martua me një tjetër.
Eshtë ky një lajm që vjen nga zona Muradnagaru, në shtetin verilindor indian Uttar Pradesh dhe po bën xhiron e botës.
Dasma midis Jamilas dhe Nagmes ishte menduar të ndodhte më 23 shkurt por dhëndëri dhe familja e tij u vonuan për më shumë se shtatë orë.
Nusja e quajtur Nagme, nuk deshi të priste më shumë dhe vendosi të martohej me një mashkulli tjetër që ia zgjodhën prindërit.
Pas shtatë orësh arriti i fejuari së bashku me familjen, u përballën me një fakt të krye, nusja tashmë ishte martuar.
Zemërimi ishte i madh ndërsa u desh ndërhyrja e policisë për të shuar konfliktin.
Kështuqë mend për të gjithë djemtë. Kujdes me orarin, se çdokujt mund t'i ndodh kjo. /albeu.com/
Eshtë ky një lajm që vjen nga zona Muradnagaru, në shtetin verilindor indian Uttar Pradesh dhe po bën xhiron e botës.
Dasma midis Jamilas dhe Nagmes ishte menduar të ndodhte më 23 shkurt por dhëndëri dhe familja e tij u vonuan për më shumë se shtatë orë.
Nusja e quajtur Nagme, nuk deshi të priste më shumë dhe vendosi të martohej me një mashkulli tjetër që ia zgjodhën prindërit.
Pas shtatë orësh arriti i fejuari së bashku me familjen, u përballën me një fakt të krye, nusja tashmë ishte martuar.
Zemërimi ishte i madh ndërsa u desh ndërhyrja e policisë për të shuar konfliktin.
Kështuqë mend për të gjithë djemtë. Kujdes me orarin, se çdokujt mund t'i ndodh kjo. /albeu.com/
LaDescarada- Princeshë
- Postime : 11767
Gjinia :
Anëtarësuar : 29/12/2009
Re: Vonohet dhëndrri, nusja martohet me një tjetër!
ahhh po mir ja paska bere
Malsori- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Gjermani
Postime : 1966
Gjinia :
Anëtarësuar : 16/10/2010
Mosha : 53
Hobi : Lexim, sport, punë
Indi: Dhëndri u vonua, nusja u martua me një tjetër
Indi: Dhëndri u vonua, nusja u martua me një tjetër
Në një dasmë në Indi, dhëndri u vonua goxha shumë, kështu që nusja e padurueshme menjëherë u martua me një tjetër.
Dasma midis Jamilas dhe Nagmes ishte menduar të ndodhte më 23 shkurt në Muradnagaru, në shtetin verilindor indian Uttar Pradesh.
Por, dhëndëri dhe familja e tij u vonuan për më shumë se shtatë orë, kështu që reja e gjeti një zëvendësim. Ajo tha “po”, por një mashkulli tjetër që po ashtu prindërit ia zgjodhën.
Kur Jamil arriti, e fejuara dhe familja e saj nuk e fshehu zemërimin, kështu që u deshtë të intervenonte policia.
Në një dasmë në Indi, dhëndri u vonua goxha shumë, kështu që nusja e padurueshme menjëherë u martua me një tjetër.
Dasma midis Jamilas dhe Nagmes ishte menduar të ndodhte më 23 shkurt në Muradnagaru, në shtetin verilindor indian Uttar Pradesh.
Por, dhëndëri dhe familja e tij u vonuan për më shumë se shtatë orë, kështu që reja e gjeti një zëvendësim. Ajo tha “po”, por një mashkulli tjetër që po ashtu prindërit ia zgjodhën.
Kur Jamil arriti, e fejuara dhe familja e saj nuk e fshehu zemërimin, kështu që u deshtë të intervenonte policia.
Alberti- Legjendë
- Postime : 41743
Gjinia :
Anëtarësuar : 23/11/2009
Mosha : 36
Hobi : Tenisi
sa e paska dashur,,,,yyyyyyyyyy
Arabela- Princeshë
- Postime : 26332
Gjinia :
Anëtarësuar : 04/03/2011
Mosha : 30
U qyqa hahahahahahaaaa...me qesh e me qajt ne fakt.
Po andej jan femrat si mall tregu...po serdhi njoni baba ja shet tjetrit.
Po andej jan femrat si mall tregu...po serdhi njoni baba ja shet tjetrit.
Similar topics
» Tjetër fitore e Barcës, tjetër het-trik i Messit
» Dhëndrri: Me rrahën nënën. Krushqit më thanë “zgjidh, ose atë, ose gruan tende”
» Parandalimi i Dhunes Ndaj Femres Nuk funksionon .Drejtesia ndaj Tyre vonohet.
» Kush e gjen cila eshte nusja?!
» Nusja nxiti rrahje masive
» Dhëndrri: Me rrahën nënën. Krushqit më thanë “zgjidh, ose atë, ose gruan tende”
» Parandalimi i Dhunes Ndaj Femres Nuk funksionon .Drejtesia ndaj Tyre vonohet.
» Kush e gjen cila eshte nusja?!
» Nusja nxiti rrahje masive
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi