Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Vonohet dhëndrri, nusja martohet me një tjetër! People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.

Join the forum, it's quick and easy

Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Vonohet dhëndrri, nusja martohet me një tjetër! People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.
Klea Love Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Vonohet dhëndrri, nusja martohet me një tjetër!

+2
Malsori
LaDescarada
6 posters

Shko poshtë

Vonohet dhëndrri, nusja martohet me një tjetër! Empty Vonohet dhëndrri, nusja martohet me një tjetër!

Mesazh nga LaDescarada Thu 28 Feb 2013 - 23:27

Nuk duroi dot vonesën e as jo korrektësinë e dhëndrrit të familjes së tij. Për inat, u martua me një tjetër.

Eshtë ky një lajm që vjen nga zona Muradnagaru, në shtetin verilindor indian Uttar Pradesh dhe po bën xhiron e botës.

Dasma midis Jamilas dhe Nagmes ishte menduar të ndodhte më 23 shkurt por dhëndëri dhe familja e tij u vonuan për më shumë se shtatë orë.

Nusja e quajtur Nagme, nuk deshi të priste më shumë dhe vendosi të martohej me një mashkulli tjetër që ia zgjodhën prindërit.

Pas shtatë orësh arriti i fejuari së bashku me familjen, u përballën me një fakt të krye, nusja tashmë ishte martuar.

Zemërimi ishte i madh ndërsa u desh ndërhyrja e policisë për të shuar konfliktin.

Kështuqë mend për të gjithë djemtë. Kujdes me orarin, se çdokujt mund t'i ndodh kjo. /albeu.com/

Vonohet dhëndrri, nusja martohet me një tjetër! Nuse-indi
LaDescarada
LaDescarada
Princeshë
Princeshë

Postime Postime : 11767
Gjinia Gjinia : Female
Anëtarësuar Anëtarësuar : 29/12/2009

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Vonohet dhëndrri, nusja martohet me një tjetër! Empty Re: Vonohet dhëndrri, nusja martohet me një tjetër!

Mesazh nga Malsori Thu 28 Feb 2013 - 23:28

ahhh po mir ja paska bere Vonohet dhëndrri, nusja martohet me një tjetër! 3784912568
Malsori
Malsori
V.I.P Anëtarë
V.I.P Anëtarë

Vendbanimi Vendbanimi : Gjermani
Postime Postime : 1966
Gjinia Gjinia : Male
Anëtarësuar Anëtarësuar : 16/10/2010
Mosha Mosha : 53
Hobi Hobi : Lexim, sport, punë

Vonohet dhëndrri, nusja martohet me një tjetër! Empty Indi: Dhëndri u vonua, nusja u martua me një tjetër

Mesazh nga Alberti Fri 1 Mar 2013 - 1:58

Indi: Dhëndri u vonua, nusja u martua me një tjetër

Në një dasmë në Indi, dhëndri u vonua goxha shumë, kështu që nusja e padurueshme menjëherë u martua me një tjetër.
Dasma midis Jamilas dhe Nagmes ishte menduar të ndodhte më 23 shkurt në Muradnagaru, në shtetin verilindor indian Uttar Pradesh.

Por, dhëndëri dhe familja e tij u vonuan për më shumë se shtatë orë, kështu që reja e gjeti një zëvendësim. Ajo tha “po”, por një mashkulli tjetër që po ashtu prindërit ia zgjodhën.

Kur Jamil arriti, e fejuara dhe familja e saj nuk e fshehu zemërimin, kështu që u deshtë të intervenonte policia.

Alberti
Legjendë
Legjendë

Postime Postime : 41743
Gjinia Gjinia : Male
Anëtarësuar Anëtarësuar : 23/11/2009
Mosha Mosha : 36
Hobi Hobi : Tenisi

Vonohet dhëndrri, nusja martohet me një tjetër! Empty Re: Vonohet dhëndrri, nusja martohet me një tjetër!

Mesazh nga Arabela Fri 1 Mar 2013 - 8:32

hihihi hihihi hihihi sa e paska dashur,,,,yyyyyyyyyy hihihi
Arabela
Arabela
Princeshë
Princeshë

Postime Postime : 26332
Anëtarësuar Anëtarësuar : 04/03/2011
Mosha Mosha : 30

Mesazh nga WebMaster Sat 2 Mar 2013 - 11:44

hihihi do ja boj edhe un kshu hahahahaha
WebMaster
WebMaster
Fondatori i Forumit
Fondatori i Forumit

Vendbanimi Vendbanimi : Ku te dua un
Postime Postime : 98857
Anëtarësuar Anëtarësuar : 11/01/2009
Mosha Mosha : 46
Hobi Hobi : Të përballoj jetën

http://www.klealove.com

Mesazh nga Ariel Sat 2 Mar 2013 - 12:40

U qyqa hahahahahahaaaa...me qesh e me qajt ne fakt.
Po andej jan femrat si mall tregu...po serdhi njoni baba ja shet tjetrit.
Ariel
Ariel
WebMaster
WebMaster

Vendbanimi Vendbanimi : Ke shpia ime
Postime Postime : 15707
Anëtarësuar Anëtarësuar : 14/06/2010
Mosha Mosha : 104
Hobi Hobi : Udhetimet, vdes per pushime larg

http://www.klealove.com

Mesazh nga Sponsored content

Sponsored content

Mbrapsht në krye

- Similar topics

Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi