Spitalet shqiptare janë horror
Faqja 1 e 1
Spitalet shqiptare janë horror
Mediat spanjolle janë tmerruar me spitalet shqiptare. Në një reportazh të publikuar nga “20 minutos” thuhet se spitalet në Shqipëri janë si në Luftën e Dytë Botërore.
Në shkrim thuhet se më shumë infektohesh në spitale, sesa shërohesh.
Ilaçet mungojnë, ndërkohë që brenda në ambientet e QSUT mund të gjesh që nga kafet e deri tek serviset e makinave.
Drejtuesit e spitaleve janë partiakë të thekur, thuhet në shkrim, ndërsa korrupsioni është në nivele alarmante.
Në shkrim thuhet se mungojnë qendrat shëndetësore në vend, ndërsa shumë banorë duhet të ecin kilometra të tërë për të marrë shërbimin parësor.
Ndryshe ndodhte në komunizëm, thuhet në shkrim, ku edhe zonat më të thella kishin shërbim mjekësor dhe ai ishte falas./Indeksonline/
Në shkrim thuhet se më shumë infektohesh në spitale, sesa shërohesh.
Ilaçet mungojnë, ndërkohë që brenda në ambientet e QSUT mund të gjesh që nga kafet e deri tek serviset e makinave.
Drejtuesit e spitaleve janë partiakë të thekur, thuhet në shkrim, ndërsa korrupsioni është në nivele alarmante.
Në shkrim thuhet se mungojnë qendrat shëndetësore në vend, ndërsa shumë banorë duhet të ecin kilometra të tërë për të marrë shërbimin parësor.
Ndryshe ndodhte në komunizëm, thuhet në shkrim, ku edhe zonat më të thella kishin shërbim mjekësor dhe ai ishte falas./Indeksonline/
Similar topics
» A janë të lumtur gjimnazistët shqiptarë?
» Jane femrat shqiptare te bukura?!
» Cilat jane vlerat e shoqerise shqiptare?
» A e dini se cilat janë 50 çuditë shqiptare
» Mbi 71% e mesuesve ne shkollat shqiptare jane ngeles!
» Jane femrat shqiptare te bukura?!
» Cilat jane vlerat e shoqerise shqiptare?
» A e dini se cilat janë 50 çuditë shqiptare
» Mbi 71% e mesuesve ne shkollat shqiptare jane ngeles!
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi