Kush "bertet" me shume: zemra apo mendja..?
3 posters
Faqja 1 e 1
Kush "bertet" me shume: zemra apo mendja..?
Kush "bertet" me shume tek ju: zemra apo mendja..?
Mendja i thote zemres:" Po ku e pate mendjen, moj e hutuar.. ?
Zemra i pergjigjet: "Po kush e la qe ta gjej une..?
Dhe keshtu vazhdojne.. çirren, therrasin, qajne.. pastaj bien dakord: "Se nuk i meritonte dhimbjet tona.. nuk kishte as mend, as zemer ai/ajo..!!
Arsyeja humbet me deshire dhe bejme zemren fajtore.. per çdo ndodhi qe na ndodh ne jete, ashtu si ne dashuri, shoqeri, apo gabime qe bejme me veten tone apo familjaret tane.. ke ndjejme me shume nga te dyja qe na "bertet" ne veten tone?
A nuk e kemi vete ne dore, kujt t'i japim perparesi..?
Mendja - zemra.. jane thjesht terma.. lufta eshte midis pasigurise qe kemi per te vendosur dhe sa te forte jemi te bejme ate qe duhet.. midis reflektimit te gabimeve tona dhe ndjenjes se keqardhjes perse i beme.. midis llogjikes per te ecur drejt pa kthyer koken pas dhe zemres e cila e mban akoma shtrenguar .. atje.. pas.. midis loteve te zemres qe flasin dhe fjaleve te mendjes qe qajne.. midis zemres qe "bertet" dhe mendjes qe i "shkul veshin"..
Mendja i thote zemres:" Po ku e pate mendjen, moj e hutuar.. ?
Zemra i pergjigjet: "Po kush e la qe ta gjej une..?
Dhe keshtu vazhdojne.. çirren, therrasin, qajne.. pastaj bien dakord: "Se nuk i meritonte dhimbjet tona.. nuk kishte as mend, as zemer ai/ajo..!!
Arsyeja humbet me deshire dhe bejme zemren fajtore.. per çdo ndodhi qe na ndodh ne jete, ashtu si ne dashuri, shoqeri, apo gabime qe bejme me veten tone apo familjaret tane.. ke ndjejme me shume nga te dyja qe na "bertet" ne veten tone?
A nuk e kemi vete ne dore, kujt t'i japim perparesi..?
Mendja - zemra.. jane thjesht terma.. lufta eshte midis pasigurise qe kemi per te vendosur dhe sa te forte jemi te bejme ate qe duhet.. midis reflektimit te gabimeve tona dhe ndjenjes se keqardhjes perse i beme.. midis llogjikes per te ecur drejt pa kthyer koken pas dhe zemres e cila e mban akoma shtrenguar .. atje.. pas.. midis loteve te zemres qe flasin dhe fjaleve te mendjes qe qajne.. midis zemres qe "bertet" dhe mendjes qe i "shkul veshin"..
Re: Kush "bertet" me shume: zemra apo mendja..?
Goja do te thosha...
il conte- V.I.P Anëtarë
- Postime : 5371
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/09/2011
Mosha : 42
Hobi : cinema & calcio.formula uno
Re: Kush "bertet" me shume: zemra apo mendja..?
mendsja se zemra veq ndashuri ka lidhje jo me tgjith boten qe na rrethon
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» Kush "bertet" me shume: zemra apo mendja..?
» Mendja kundër zemrës - Zemra kundër mendjes (?!)
» Kush eshte kafsha qe te frikeson me shume?
» Kush Fle Pak, Shëndoshet Më Shumë
» Kush ju perkrah me shume ne jete?
» Mendja kundër zemrës - Zemra kundër mendjes (?!)
» Kush eshte kafsha qe te frikeson me shume?
» Kush Fle Pak, Shëndoshet Më Shumë
» Kush ju perkrah me shume ne jete?
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi