Arratisja e shqiptarëve nga burgu grek (Foto/Video)
Faqja 1 e 1
Arratisja e shqiptarëve nga burgu grek (Foto/Video)
Policia greke ka vënë në pranga një tjetër person nga 11 shtetasit ë arratisur nga burgu i Trikalas pak ditë më parë.
Shqiptari 29 vjeçar është vënë në pranga në shtëpinë e motrës në Shën Theodhor të Korinthit. Ende nuk bëhet i ditur identiteti i tij, transmeton Shekulli.
Policia greke publikon fotot dhe emrat e tetë shqiptarëve të arratisur para dy ditësh. Ata janë: Flaulant Luli, Edison Lika, Ilir Kupa, Marjan Kola, Klement Cala, Admir Murataj, Ermal Lita dhe Fatos Sulaj.
Shqiptari 29 vjeçar është vënë në pranga në shtëpinë e motrës në Shën Theodhor të Korinthit. Ende nuk bëhet i ditur identiteti i tij, transmeton Shekulli.
Policia greke publikon fotot dhe emrat e tetë shqiptarëve të arratisur para dy ditësh. Ata janë: Flaulant Luli, Edison Lika, Ilir Kupa, Marjan Kola, Klement Cala, Admir Murataj, Ermal Lita dhe Fatos Sulaj.
Alberti- Legjendë
- Postime : 41743
Gjinia :
Anëtarësuar : 23/11/2009
Mosha : 36
Hobi : Tenisi
Similar topics
» Arratisje spektakolare e dy shqiptareve nga burgu i parmes
» Burgu i ëndrrave (Foto)
» Kengetari grek kendon shqip (Video)
» EKSKLUZIVE nga burgu/ Nazimja: Martesa me Fiqiriun rrenë, në foto kam duart lidhur
» Shokuese, piloti grek deklaron: Ju spërkasim me kimikate nga ajri si buburreca! (Video)
» Burgu i ëndrrave (Foto)
» Kengetari grek kendon shqip (Video)
» EKSKLUZIVE nga burgu/ Nazimja: Martesa me Fiqiriun rrenë, në foto kam duart lidhur
» Shokuese, piloti grek deklaron: Ju spërkasim me kimikate nga ajri si buburreca! (Video)
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi