Gaxha: Inati të bën më të fortë
2 posters
Faqja 1 e 1
Gaxha: Inati të bën më të fortë
Adrian Gaxha mendon se kritikat që kanë arritur në adresë të tij vetëm se e kanë bërë atë më të fortë.
Këngëtari shqiptar nga Maqedonia, së fundi ka qenë një nga emrat më të përfolur të skenës shqiptare. Gjatë një prononcimi për gazetën shqiptare “Koha Tjetër”, Adriani ka folur edhe për inatet që ekzistojnë në skenën shqiptare. “Inate gjithmonë ka pasur dhe do të ketë dhe kjo nuk është e keqe, natyrisht kur ato janë pozitive, sepse inati të bën edhe më të fortë. Inatet duhet të shprehen me punë, por jo edhe me bllokime të këngëve dhe sharje”, tha Adrian Gaxha.
Këngëtari shqiptar nga Maqedonia, së fundi ka qenë një nga emrat më të përfolur të skenës shqiptare. Gjatë një prononcimi për gazetën shqiptare “Koha Tjetër”, Adriani ka folur edhe për inatet që ekzistojnë në skenën shqiptare. “Inate gjithmonë ka pasur dhe do të ketë dhe kjo nuk është e keqe, natyrisht kur ato janë pozitive, sepse inati të bën edhe më të fortë. Inatet duhet të shprehen me punë, por jo edhe me bllokime të këngëve dhe sharje”, tha Adrian Gaxha.
Alberti- Legjendë
- Postime : 41743
Gjinia :
Anëtarësuar : 23/11/2009
Mosha : 36
Hobi : Tenisi
Re: Gaxha: Inati të bën më të fortë
ASHTU ESHT NEJSE KY KENDON BUKUR
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» Gaxha të përjashtohet nga “Kënga Magjike”?
» Luana Vjollca & Adrian Gaxha fejohen
» Gaxha: Jam i ri për martesë
» Inati ndaj dikujt apo dickaje, n'a ndihmon per t'a harruar dikend apo dicka?!
» Adrian Gaxha me të dashur të re?
» Luana Vjollca & Adrian Gaxha fejohen
» Gaxha: Jam i ri për martesë
» Inati ndaj dikujt apo dickaje, n'a ndihmon per t'a harruar dikend apo dicka?!
» Adrian Gaxha me të dashur të re?
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi