Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
“Ngrirja në Prishtinë” (Video) People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.

Join the forum, it's quick and easy

Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
“Ngrirja në Prishtinë” (Video) People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.
Klea Love Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

“Ngrirja në Prishtinë” (Video)

Shko poshtë

“Ngrirja në Prishtinë” (Video) Empty “Ngrirja në Prishtinë” (Video)

Mesazh nga Alberti Wed 10 Apr 2013 - 10:51

Disa të rinj, me organizim të Alb Imeri dhe Arlind Haredina, kanë realizuar me sukses një ngjarje interesante në Pallatin e Rinisë dhe Sporteve në Prishtinë, ku të gjithë pjesëmarrësit janë “ngrirë” për pesë minuta pa lëvizur dhe më pas kanë vazhduar sikur asgjë nuk ka ndodhur.
“Ideja ishte që pak a shumë të japim përshtypjen se është ndalur koha. Meqenëse nuk është realizuar më parë në Kosovë, ne morëm iniciativën për këtë ngjarje”, kanë thënë organizuesit.

E gjitha ngjarja është xhiruar, ndërsa në disa sekuenca të videos vërehen edhe reagimet e qytetarëve që kalojnë pranë “njerëzve të ngrirë”.

Alberti
Legjendë
Legjendë

Postime Postime : 41743
Gjinia Gjinia : Male
Anëtarësuar Anëtarësuar : 23/11/2009
Mosha Mosha : 36
Hobi Hobi : Tenisi

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye

- Similar topics

Drejtat e ktij Forumit: