Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Greqi, 4 shqiptarë të përfshirë në vrasjen e 25 vjeçares People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.

Join the forum, it's quick and easy

Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Greqi, 4 shqiptarë të përfshirë në vrasjen e 25 vjeçares People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.
Klea Love Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Greqi, 4 shqiptarë të përfshirë në vrasjen e 25 vjeçares

Shko poshtë

Greqi, 4 shqiptarë të përfshirë në vrasjen e 25 vjeçares Empty Greqi, 4 shqiptarë të përfshirë në vrasjen e 25 vjeçares

Mesazh nga WebMaster Fri 12 Apr 2013 - 10:44

Rreth 2 javë pas ngjarjes së rëndë, kur nga përleshja mes disa të arratisurve nga burgu i Trikalas dhe policisë greke mbeti e vdekur një vajzë 25 vjeç, policia ka dalë në përfundimin se në këtë ngjarje janë përfshirë 4 persona.

Sipas informacionit zyrtar të policisë, kanë qenë shqiptarë, 4 pjesëmarrësit e përleshjes me armë më 30 mars, gjatë së cilës humbi jetën 25 vjeçarja Katerina Zogali, në Istmia të Korinthit.

Policia ka dalë në këtë përfundim, pasi nga ekzaminimet laboratorike që u kryen në furgonin që ishte vjedhur në Assos të Korinthit, i cili u gjet një javë më vonë në rrethinat e Athinës, janë evidentuar prova shtesë edhe për tre persona të tjerë.

Në furgonin e vjedhur është gjetur material gjenetik i Marian Kolës, që ishte identifikuar qysh në fillim, si dhe i Ilir Kupës dhe Klement Çalës. Më herët nga shenjat e gishtrinjve ishte identifikuar Ermal Litaj, si pjesëmarrës në përleshjen me armë zjarri.

Gjeneralitetet dhe fotografitë e katër të sipërpëmendurve janë publikuar nga policia bashkë me ato të 4 të arratisurve të tjerë nga burgu i Trikalas më 23 mars.

Policia është në kërkim të 8 shqiptarëve që u arratisën nga burgu i Trikalas pas një shkëmbimi zjarri me policinë ku u plagosën edhe 2 roje burgu. 3 nga 11 të arratisurit u kapën që atë natë, ndërsa 4 prej tyre vodhën një furgon dhe gjatë ndjekjes së policisë qëlluan me armë, nga ku mbeti e vdekur një vajzë greke që kalonte rastësisht në rrugën nacionale Athinë-Thiva. (Në foto makina ku ndodhej vajza, që humbi jetën)
WebMaster
WebMaster
Fondatori i Forumit
Fondatori i Forumit

Vendbanimi Vendbanimi : Ku te dua un
Postime Postime : 98857
Gjinia Gjinia : Female
Anëtarësuar Anëtarësuar : 11/01/2009
Mosha Mosha : 46
Hobi Hobi : Të përballoj jetën

http://www.klealove.com

Mbrapsht në krye Shko poshtë