Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Përtacia e zgjon kreativitetin People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.

Join the forum, it's quick and easy

Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Përtacia e zgjon kreativitetin People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.
Klea Love Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Përtacia e zgjon kreativitetin

3 posters

Shko poshtë

Përtacia e zgjon kreativitetin Empty Përtacia e zgjon kreativitetin

Mesazh nga Alberti Fri 26 Apr 2013 - 9:42

Përtacia e zgjon kreativitetin

Hulumtimet kanë zbuluar që personat që dinë të ‘humbin kohë’ duke mos bërë asgjë, përballen më mirë me stresin e përditshëm, por edhe me obligimet e tyre.
Kur nuk bëni ndonjë gjë konkrete, sistemi nervor pushon, ndërsa truri punon më mirë, sepse mendimet enden pa ndonjë ngarkesë, kështu që edhe problemet shikohen nga kënde të ndryshme dhe zgjidhja gjendet më lehtë.
Përveç kësaj, shkencëtarët britanikë pohojnë që edhe përtacia zgjeron horizontet, sepse në sipërfaqe dalin informata të dobishme, të cilat i kemi pranuar dikur, por që i kemi harruar për shkak të detyrave dhe obligimeve të përditshme.
Gjithashtu, personat e tillë janë më kreativë, kanë imagjinatë të bujshme dhe ide artistike. Për efekt pozitiv, mjaftojnë vetëm 15 minuta të përtacisë në ditë.

Alberti
Legjendë
Legjendë

Postime Postime : 41743
Gjinia Gjinia : Male
Anëtarësuar Anëtarësuar : 23/11/2009
Mosha Mosha : 36
Hobi Hobi : Tenisi

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Përtacia e zgjon kreativitetin Empty Re: Përtacia e zgjon kreativitetin

Mesazh nga Anakonda Sat 13 Jul 2013 - 19:25

Të jesh përtac do të thotë se je një menaxhes shumë i mirë i stresit të përditshëm, por edhe obligimeve. Këtë e kanë treguar hulumtimet e fundit, të cilat theksojnë se kur njeriu nuk bën ndonjë gjë konkrete, sistemi nervor pushon, ndërsa truri punon më mirë, sepse mendimet enden pa ndonjë ngarkesë, kështu që edhe problemet shikohen nga kënde të ndryshme dhe zgjidhja gjendet më lehtë.

Shkencëtarët britanikë pohojnë që edhe përtacia zgjeron horizontet, sepse në sipërfaqe dalin informata të dobishme, të cilat i kemi pranuar dikur, por që i kemi harruar për shkak të detyrave dhe obligimeve të përditshme.

Një përtac ëshët më kreativë, kanë imagjinatë të bujshme dhe ide artistike. Për efekt pozitiv, mjaftojnë vetëm 15 minuta të përtacisënë ditë. /albeu.com/
Anakonda
Anakonda
V.I.P Anëtarë
V.I.P Anëtarë

Vendbanimi Vendbanimi : Australia
Postime Postime : 31717
Gjinia Gjinia : Female
Anëtarësuar Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha Mosha : 34
Hobi Hobi : Once Upon A Time

Mesazh nga Thjeshtësia Thu 18 Jul 2013 - 6:29

Epo mire ateher prej sot e tutje mos e shohim pertacine si veti negative..
Ah prandaj nuk di une se cfar esht stresi.. :P
Thjeshtësia
Thjeshtësia
Princeshë
Princeshë

Postime Postime : 31
Gjinia Gjinia : Female
Anëtarësuar Anëtarësuar : 18/07/2013
Mosha Mosha : 37

Mesazh nga Sponsored content