Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Mungesa e gjumit rrit dëshirën për se.ks tek burrat People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.

Join the forum, it's quick and easy

Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Mungesa e gjumit rrit dëshirën për se.ks tek burrat People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.
Klea Love Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Mungesa e gjumit rrit dëshirën për se.ks tek burrat

3 posters

Shko poshtë

Mungesa e gjumit rrit dëshirën për se.ks tek burrat Empty Mungesa e gjumit rrit dëshirën për se.ks tek burrat

Mesazh nga An0nim Tue 11 Jun 2013 - 4:48

SHBA- Për burrat mungesa e gjumit mund të jetë ‘fatale’ në raportet me gratë.
[You must be registered and logged in to see this image.]

Në këtë konkluzion ka dalë një studim amerikan, sipas të cilit do të mjaftonte një natë e vetme pa gjumë, për të ndryshuar perceptimin që një burrë ka për interesin se.ksual të partnerit të tij.

Mungesa e gjumit në fakt ka efekte të ngjashme psiqike me ato të alkoolit.

Është arritur në konkluzionin që mungesa e gjumit rrit dëshirën për aktivitet se.ksual tek meshkujt dhe i bën ata të besojnë se partneret janë më të gatshme të ciftëzohen me ta.

Me pak fjalë burrat janë të papërmbajtshëm në këto raste, gjë që mund të sjellë edhe raporte në çift.
BalkanWeb
An0nim
An0nim
V.I.P Anëtarë
V.I.P Anëtarë

Vendbanimi Vendbanimi : Sarande
Postime Postime : 2383
Gjinia Gjinia : Male
Anëtarësuar Anëtarësuar : 28/03/2012
Mosha Mosha : 34

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mungesa e gjumit rrit dëshirën për se.ks tek burrat Empty Re: Mungesa e gjumit rrit dëshirën për se.ks tek burrat

Mesazh nga Leo_uk Tue 11 Jun 2013 - 9:56

woaaaa ja kane fut nje cik si kot kta... sipas mendjes se ktyre mos te fleme gjume burrat e ti ze gjumi mbi grate.. je farewww
Leo_uk
Leo_uk
V.I.P Anëtarë
V.I.P Anëtarë

Postime Postime : 5977
Anëtarësuar Anëtarësuar : 02/10/2010
Mosha Mosha : 46

Mungesa e gjumit rrit dëshirën për se.ks tek burrat Empty Re: Mungesa e gjumit rrit dëshirën për se.ks tek burrat

Mesazh nga Daku Tue 11 Jun 2013 - 20:49

hahahahhahaha epo tani ka nje gje te vertet ktu
PO je ne krevat , o gjume o seks do besh [You must be registered and logged in to see this image.]
Daku
Daku
V.I.P Anëtarë
V.I.P Anëtarë

Vendbanimi Vendbanimi : N'metropolt
Postime Postime : 1998
Anëtarësuar Anëtarësuar : 09/02/2011
Mosha Mosha : 45
Hobi Hobi : Japraku

Mesazh nga Sponsored content

Sponsored content

Mbrapsht në krye

- Similar topics

Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi