Tiranë: Vret gruan dhe veten para fëmijëve
Faqja 1 e 1
Tiranë: Vret gruan dhe veten para fëmijëve
Një vrasje e dyfishtë ka ndodhur pak më parë në zonën e Kombinatit në Tiranë. Një efektiv policie ka vrarë me armë zjarri gruan me të cilën bashkëjetonte dhe më pas veten e tij.
Bëhet fjalë për shtetasin Ali Nikoleci, i cili ka qëlluar mbi Mira Nikollin, plot gjashtë herë, duke i shkaktuar plagë vdekjeprurëse. Fqinjët të tronditur kanë lajmëruar policinë, por Nikoleci nuk i ka lejuar uniformat blu të hyjnë në banesën e tij. Më pas ai ka vrarë veten.
Burime pranë çiftit bëjnë me dije se mes tyre ka pasur konflikte të vazhdueshme. Gjithashtu, tragjik është fakti që në apartament ndodheshin edhe fëmijët e efektivit të policisë. /alb-observer.com/
Bëhet fjalë për shtetasin Ali Nikoleci, i cili ka qëlluar mbi Mira Nikollin, plot gjashtë herë, duke i shkaktuar plagë vdekjeprurëse. Fqinjët të tronditur kanë lajmëruar policinë, por Nikoleci nuk i ka lejuar uniformat blu të hyjnë në banesën e tij. Më pas ai ka vrarë veten.
Burime pranë çiftit bëjnë me dije se mes tyre ka pasur konflikte të vazhdueshme. Gjithashtu, tragjik është fakti që në apartament ndodheshin edhe fëmijët e efektivit të policisë. /alb-observer.com/
An0nim- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Sarande
Postime : 2383
Gjinia :
Anëtarësuar : 28/03/2012
Mosha : 34
Similar topics
» Tiranë, vret gruan dhe veten
» Tiranë, krim brenda familjes, burri vret gruan dhe veten. Familjarët: Shkak, xhelozia
» Shkodër, burri vret gruan, nënën e 2 femijëve të tij
» Krim brenda familjes dhe në Tiranë, burri vret gruan
» Vret veten babai i dy fëmijëve, nuk i ushqente dot, jetonin në skamje
» Tiranë, krim brenda familjes, burri vret gruan dhe veten. Familjarët: Shkak, xhelozia
» Shkodër, burri vret gruan, nënën e 2 femijëve të tij
» Krim brenda familjes dhe në Tiranë, burri vret gruan
» Vret veten babai i dy fëmijëve, nuk i ushqente dot, jetonin në skamje
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi