Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Itali, 3 motrat shqiptare vriten me thikë, e ëma: Unë i thera, isha e dëshpëruar People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.

Join the forum, it's quick and easy

Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Itali, 3 motrat shqiptare vriten me thikë, e ëma: Unë i thera, isha e dëshpëruar People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.
Klea Love Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Itali, 3 motrat shqiptare vriten me thikë, e ëma: Unë i thera, isha e dëshpëruar

Shko poshtë

Itali, 3 motrat shqiptare vriten me thikë, e ëma: Unë i thera, isha e dëshpëruar Empty Itali, 3 motrat shqiptare vriten me thikë, e ëma: Unë i thera, isha e dëshpëruar

Mesazh nga WebMaster Sun 9 Mar 2014 - 9:58

Itali, 3 motrat shqiptare vriten me thikë, e ëma: Unë i thera, isha e dëshpëruar 81937_1

ITALI – “I vrava unë për të shmangur të ardhmen e dëshpëruar që i priste përpara”. Kështu u tha karabinierëve 38-vjeçarja shqiptare Edlira Dobrushi, e cila vrau mëngjesin e sotëm me thikën e kuzhinës tre vajzat e saj të mitura: Sidnin 3 vjeç, Kesin 10-vjeçare dhe vajzën më të madhe Simonën, vetëm 13 vjeç. 

Ngjarja e rëndë ka ndodhur në banesën e tyre, në periferi të Lecco-s në Itali. Autoritetet italiane u njoftuan për krimin nga fqinjët e familjes shqiptare, të cilët kishin dëgjuar thirrjet e vajzave për ndihmë, teksa përpiqeshin t’i shmangeshin përpjekjeve të nënës së tyre për t’i qëlluar me thikë. 

Kur mbërritën në apartamentin e vogël ku jetonte gruaja e divorcuar, karabinierët u përballën me një skenë horror, pasi gjithçka ishte mbuluar në gjak, ndërsa 38-vjeçarja, me plagë në duar e qafë, në gjendje shoku, ishte shtrirë përpara portës së banesës. 

Ndërkohë vajzat e mitura u gjetën pajetë në një krevat, ku i kishte vendosur gruaja, pasi kishte kryer krimin. 

Sipas mediave në Itali, babai i vogëlusheve, Bashkim Dobrushi ishte nisur një ditë më parë për në Shqipëri. Ai u njoftua për ngjarjen e rëndë nga policia shqiptare, sapo zbriti nga trageti në portin e Durrësit. Çifti ishte divorcuar formalisht që në muajin shtator, ndërsa ligjërisht kishin firmosur ndarjen në muajin shkurt. 

Bashkim Dobrushi jetonte prej 15 vitesh në shtetin fqinj, ku punonte në një ndërmarrje metalesh dhe u kishte rrëfyer kolegëve se ishte divorcuar nga e shoqja, për shkak të krizave të depresionit që ajo kishte shfaqur kohët e fundit. 

Bashkim Dobrushi kishte kërkuar dy javë leje për të vizituar nënën e tij në nje fshat të thellë në Kukës, të cilës do t’i shpjegonte arsyet e ndarjes nga e Edlira. 

Ndërkaq janë zbuluar dhe mesazhet që Edlira postonte në rrjetin social, Facebook. “Vajzat janë e gjithë forca ime”, shkruante ajo.
WebMaster
WebMaster
Fondatori i Forumit
Fondatori i Forumit

Vendbanimi Vendbanimi : Ku te dua un
Postime Postime : 98857
Gjinia Gjinia : Female
Anëtarësuar Anëtarësuar : 11/01/2009
Mosha Mosha : 46
Hobi Hobi : Të përballoj jetën

http://www.klealove.com

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Itali, 3 motrat shqiptare vriten me thikë, e ëma: Unë i thera, isha e dëshpëruar Empty Re: Itali, 3 motrat shqiptare vriten me thikë, e ëma: Unë i thera, isha e dëshpëruar

Mesazh nga WebMaster Sun 9 Mar 2014 - 9:59

Itali, 3 motrat shqiptare vriten me thikë, e ëma: Unë i thera, isha e dëshpëruar 173191

Vetmia 
«Isha unë, unë e bëra. Jam vetëm. Nuk më ndihmon askush. Nuk mundesha më”, ka mërmëritur gruaja në duart e mjekëve që i dhanë ndihmën e parë. Frika për të ardhmen e vajzave pas ndarjes nga burri, një depresion ndoshta i pakuruar kurrë, ose gjendja e rëndë psikologjike e krijuar së fundmi pas ndarjes nga i shoqi, janë disa nga shkaqet që mund të kenë cuar gruan drejt këtij vendimi tragjik. Kështu dyshojnë karabinierët dhe mjekët paraprakisht. 
Gjatë 2 muajve të fundit, Bashkim Dobrushi, 45 vjec, 15 vjet rezident në Itali, flinte tek banesa e të vëllait në Lecco. Ai punonte si mekanik në një fabrikë të zonës. 
WebMaster
WebMaster
Fondatori i Forumit
Fondatori i Forumit

Itali, 3 motrat shqiptare vriten me thikë, e ëma: Unë i thera, isha e dëshpëruar Empty Re: Itali, 3 motrat shqiptare vriten me thikë, e ëma: Unë i thera, isha e dëshpëruar

Mesazh nga WebMaster Sun 9 Mar 2014 - 10:00

Itali, 3 motrat shqiptare vriten me thikë, e ëma: Unë i thera, isha e dëshpëruar 1731912Itali, 3 motrat shqiptare vriten me thikë, e ëma: Unë i thera, isha e dëshpëruar 1731911
Itali, 3 motrat shqiptare vriten me thikë, e ëma: Unë i thera, isha e dëshpëruar 1731910
Itali, 3 motrat shqiptare vriten me thikë, e ëma: Unë i thera, isha e dëshpëruar 173199

Itali, 3 motrat shqiptare vriten me thikë, e ëma: Unë i thera, isha e dëshpëruar 173198
WebMaster
WebMaster
Fondatori i Forumit
Fondatori i Forumit

Mesazh nga WebMaster Sun 9 Mar 2014 - 10:00

Nëna e Edlirës: Vajza humbi fëmijën e katër, ra në depresion 
Nëna e Edlira Dobrushit rrëfen se vajza e saj dhe Bashkimi kishin konflikte të mëdha të natyrës, ekonomike dhe sociale. 
“Konflikti i agravua me blerjen e një 1 dynymi tokë në Rrashbull dhe vëllezërit e burrit nuk e linin që të ndërtonte shtëpi. Vajza pagoi 20 mijë euro dhe do të ndërtonte shtëpinë e saj. Pas sherrit u ndanë, Edlira jetonte vetëm me vajzat”, thotë nëna e Edlirës, Atlije Çopa. 
“Vajza ime ka një sëmundje të rëndë në mëlci. Pasi u operua ajo punonte për të mbajtur fëmijët. Nga puna e rëndë, Edlira humbi fëmijën e katërt. Humbja e fëmijës së katërt e coi vajzën time në depresion”, thotë Atlija ndërsa nuk mban lotët. 
Sipas Atlijes, toka është bërë shkak për grindje me Bashkimin. I shoqi ka ardh dje në Durrës të fejohet me grua tjetër. 

“Kishte gjet një goc 25 vjec nga Kukësi. Kjo që e gjeti vajzën time, sherret për atë tokë, i shoqi që nuk e mbështeti, Zoti e faltë për cka ka bërë, sa ka vujt vajza ime”. 

Ne foto Edlira Dobrushi
Itali, 3 motrat shqiptare vriten me thikë, e ëma: Unë i thera, isha e dëshpëruar 81938
Tragjedia në Itali, flet për News24 vëllai i Bashkim Dobrushit 
Hamid Dobrushi, vëllai i Bashkim Dobrushit flet për News24 rreth lajmit që mësoi mbi vdekjen e mbesave. Hamidi thotë se familja është tepër e tronditur nga ngjarja dhe se vetëm 2 muaj kishin dijeni për ndarjen rreth tyre. 

“Jemi shumë të tronditur nga kjo ngjarje. Nuk dinim që vëllai kishte probleme me gruan. Vëllai vinte shpesh në Shqipëri, vajzat bënin pushimet gjithmonë në Kukës. Vetëm 2 muaj më parë kemi marrë vesh se ata janë të divorcuar. Bashkimi dhe Edlira jetonin në Itali prej 15 vitesh. Ata janë njohur në Durrës e dashuri, Edlira është nga Durrësi dhe Bashkimi në atë khë punonte atje. Nuk e dime as arsyen e ndarjes së tyre”, thotë Hamid Dobrushi.

Familjarët thonë se nuk besojnë se gjendja e tyre ekonomike të ishte shkak për kryerjen e këtij krimi. 
“Gjendja ekonomike ishte shumë e mirë. Besojmë se mund të ketë qenë shkak ndonjë xhelozi e mundshme e ciftit. Edlira madje ishte një zonjë grua aq e përkushtuar ndaj vajzave sa nuk arrijmë ta besojmë dot këtë cfarë ka ngjarë”, thanë familjarët për gazetaren e News24, Matilda Dokle. 

TË AFËRMIT: GJYKATA IA KISHTE CAKTUAR KUJDESTARINË BASHKIMIT 
Të afërm të babait të vajzave bëjnë të ditur se Gjykata ia kishte caktuar Bashkimit kujdestarinë e tyre. 

“Vajzat jetonin me babain e tyre Bashkimin, gjykata ia kishte caktuar atij kujdestarinë. Edlia i mori duke përfituar nga mungesa e Bashkimit.”- shprehen të afërmit, duke bërë të ditur se trupat e pajetë të vogëlusheve do të sillen në Shqipëri. 
WebMaster
WebMaster
Fondatori i Forumit
Fondatori i Forumit

Mesazh nga WebMaster Sun 9 Mar 2014 - 10:01

WebMaster
WebMaster
Fondatori i Forumit
Fondatori i Forumit

Mesazh nga Sponsored content

Sponsored content

Mbrapsht në krye

- Similar topics

Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi