Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Dënohet për mbytje të peshkut të dashurës People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.

Join the forum, it's quick and easy

Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Dënohet për mbytje të peshkut të dashurës People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.
Klea Love Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Dënohet për mbytje të peshkut të dashurës

2 posters

Shko poshtë

Dënohet për mbytje të peshkut të dashurës Empty Dënohet për mbytje të peshkut të dashurës

Mesazh nga Vizitor Sat 5 Dec 2009 - 7:04

Një i ri amerikan nga Portlandi është dënuar me dy vjet burg me kusht, vlerësim psikik dhe punë në të mirë të shoqërisë sepse me thikë e ka shpuar dhe mbytur peshkun e adhuruar të ish dashurës së tij si dhe e ka sulmuar atë.

Donald Earl Fite III, 27-vjeçar, është dënuar për keqtrajtim të kafshëve dhe dhunë familjare.

Sarah Harris, e cila e kishte shkëputur lidhjen me të dënuarin, një ditë me të kthyer në shtëpi nga puna e kishte gjetur atë duke fjetur në krevatin e banesës së saj. Fite i kishte kërkuar të pajtohen.

Kur Sarah kishte tentuar të ikë, Fite e ka mbështetur për muri, e kishte kapur për flokë dhe e kishte shtyrë në vaskën e banjës. Vajza më pas ka arritur të ikë, mirëpo kur është kthyer në banesë e ka gjetur peshkun e saj me emrin DeLorean në dysheme të shpuar me thikë.

Një gjyq Fite ka pranuar se ka mbytur peshkun. Avokati i tij ka tentuar ta mbrojë atë me arsyetimin se klienti i tij atë kohë ishte në gjendje të rëndë psikike. Fite ka pranuar se kishte mbytur peshkun dhe ka deklaruar se është penduar dhe turpërohet për aktin e kryer.

Ka qenë pikërisht ai i cili ia kishte dhuruar atë peshk të pafat të dashurës së tij.
Anonymous
Vizitor
Vizitor

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Dënohet për mbytje të peshkut të dashurës Empty Re: Dënohet për mbytje të peshkut të dashurës

Mesazh nga WebMaster Sat 5 Dec 2009 - 7:11

amon cfar nuk ndodh ne kete bote ketu kur bejne vrasje o gje si denojne kurse atje kan denuar per nje peshk
WebMaster
WebMaster
Fondatori i Forumit
Fondatori i Forumit

Vendbanimi Vendbanimi : Ku te dua un
Postime Postime : 98857
Gjinia Gjinia : Female
Anëtarësuar Anëtarësuar : 11/01/2009
Mosha Mosha : 46
Hobi Hobi : Të përballoj jetën

http://www.klealove.com

Dënohet për mbytje të peshkut të dashurës Empty Re: Dënohet për mbytje të peshkut të dashurës

Mesazh nga Anakonda Mon 23 Apr 2012 - 17:54

ahaha ka ligje bota jo sikur ne vendin tone
Anakonda
Anakonda
V.I.P Anëtarë
V.I.P Anëtarë

Vendbanimi Vendbanimi : Australia
Postime Postime : 31717
Gjinia Gjinia : Female
Anëtarësuar Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha Mosha : 34
Hobi Hobi : Once Upon A Time

Mesazh nga Sponsored content

Sponsored content

Mbrapsht në krye

- Similar topics

Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi