Capello tipizon Interin në Ligën e Kampionëve
Faqja 1 e 1
Seleksionuesi i Përfaqësueses së Anglisë, italiani Fabio Capello është i bindur se në këtë edicion të Ligës së Kampionëve do të triumfojë skuadra e Interit, shkruan të hënën "The People". Interi në fazën e dytë të Ligës së Kampionëve e ka përballë skuadrën e Chelseat, por Capello beson te ekipi i trajnerit portugez Jose Mourinho. Interi prej vitit 1965 nuk e ka shijuar këtë trofe. "Interi mbetet skuadra më e fortë në Ligën e Kampionëve dhe jam i bindur se do të përfundojë në duart e tyre. Kjo skuadër është forcuar prej vitit në vit dhe për këtë besojë në aftësitë dhe cilësitë e tyre", ka thënë Capello.
Seleksionuesi i Përfaqësueses së Anglisë, italiani Fabio Capello është i bindur se në këtë edicion të Ligës së Kampionëve do të triumfojë skuadra e Interit, shkruan të hënën "The People". Interi në fazën e dytë të Ligës së Kampionëve e ka përballë skuadrën e Chelseat, por Capello beson te ekipi i trajnerit portugez Jose Mourinho. Interi prej vitit 1965 nuk e ka shijuar këtë trofe. "Interi mbetet skuadra më e fortë në Ligën e Kampionëve dhe jam i bindur se do të përfundojë në duart e tyre. Kjo skuadër është forcuar prej vitit në vit dhe për këtë besojë në aftësitë dhe cilësitë e tyre", ka thënë Capello.
BLERTA- I/e Regjistruar
- Vendbanimi : DRENIC
Postime : 1116
Gjinia :
Anëtarësuar : 28/12/2009
Hobi : ME NEJT.
Similar topics
» Mourinho te Reali, Capello në Inter, Wenger në Juve?
» “Ezeli” më i popullarizuar se Liga e Kampionëve?
» Inter, fitues i Liges se Kampioneve
» Tottenhami nuk e njeh Interin
» Torres mirëpret Interin
» “Ezeli” më i popullarizuar se Liga e Kampionëve?
» Inter, fitues i Liges se Kampioneve
» Tottenhami nuk e njeh Interin
» Torres mirëpret Interin
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi