Liverpuli merr tre pikë në minutat shtesë
Faqja 1 e 1
Liverpuli merr tre pikë në minutat shtesë
Londër, 30 dhjetor - Goli i Fernando Torres në minutat shtesë i ka dhënë fitoren 1-0 Liverpulit përballë Aston Vilas.
Pas një ndeshjeje të barabarte u duk se të dyja skuadrat do të kënaqeshin me nga 1 pikë, por në të 93-tën minutë, sulmuesi spanjoll ka ndëshkuar vendasit, fitore kjo që i largon disi kritikat nga trajneri i Liverpoolit, Rafa Benitez.
Pas këtij goli, Fernando Torres, i njohur ndryshe si “El Ninjo” futet në historinë e klubit të Liverpulit si sulmuesi më i shpejtë që ka shënuar 50 gola në shume pak ndeshje. Triumfi i dytë radhazi e ngjit skuadrën e Benitez në vendin e 7-të të Premier League me 33 pikë, 2 më pak se Aston Vila që mbetet në vendin e 5-të.
Pas një ndeshjeje të barabarte u duk se të dyja skuadrat do të kënaqeshin me nga 1 pikë, por në të 93-tën minutë, sulmuesi spanjoll ka ndëshkuar vendasit, fitore kjo që i largon disi kritikat nga trajneri i Liverpoolit, Rafa Benitez.
Pas këtij goli, Fernando Torres, i njohur ndryshe si “El Ninjo” futet në historinë e klubit të Liverpulit si sulmuesi më i shpejtë që ka shënuar 50 gola në shume pak ndeshje. Triumfi i dytë radhazi e ngjit skuadrën e Benitez në vendin e 7-të të Premier League me 33 pikë, 2 më pak se Aston Vila që mbetet në vendin e 5-të.
BLERTA- I/e Regjistruar
- Vendbanimi : DRENIC
Postime : 1116
Gjinia :
Anëtarësuar : 28/12/2009
Hobi : ME NEJT.
Similar topics
» 45 minutat e Floriana Garos
» Kuqi i jep tre pikë Swansea
» Pesë minutat e fundit të Çanit: Duke bërë seks
» TachnoMarket Superliga: Trepça fiton derbin pas lojës shtesë
» Pedro i jep tre pikë të reja Barcelonës