Rekordi i ri i Guinessit: Gëlltit 18 shpata
2 posters
Faqja 1 e 1
‘Gëlltitësi australian’, të hënën ka vendosur një rekord të ri të Guinessit duke gëlltitur 18 shpata përnjëherë.
Chayne Hultgren, i njohur si “The Space Cowboy”, ka thyer rekordin personal të gëlltitjes së shpatave, të ciline kishite vendosur në vitin 2008.
30-vjeçari e ka filluar këtë ‘zanat’ që në moshën 16-vjeçare, ndërsa mjeshtërinë e tij e ka përsosur me metoda të ndryshme, ndërmjet të cilave është edhe zgjerimi i fytit me anë të tubave për ujitje.
“Kjo është padyshim njëra nga arritjet më të mëdha në jetën time. Unë nuk i kam marrë thjesht dhe i kam gëlltitur 18 shpata. Për ta bërë atë nevojitet shumë ushtrime”, ka thënë Hultgren. /
‘Gëlltitësi australian’, të hënën ka vendosur një rekord të ri të Guinessit duke gëlltitur 18 shpata përnjëherë.
Chayne Hultgren, i njohur si “The Space Cowboy”, ka thyer rekordin personal të gëlltitjes së shpatave, të ciline kishite vendosur në vitin 2008.
30-vjeçari e ka filluar këtë ‘zanat’ që në moshën 16-vjeçare, ndërsa mjeshtërinë e tij e ka përsosur me metoda të ndryshme, ndërmjet të cilave është edhe zgjerimi i fytit me anë të tubave për ujitje.
“Kjo është padyshim njëra nga arritjet më të mëdha në jetën time. Unë nuk i kam marrë thjesht dhe i kam gëlltitur 18 shpata. Për ta bërë atë nevojitet shumë ushtrime”, ka thënë Hultgren. /
Alberti- Legjendë
- Postime : 41743
Gjinia :
Anëtarësuar : 23/11/2009
Mosha : 36
Hobi : Tenisi
Re: Rekordi i ri i Guinessit: Gëlltit 18 shpata
cfare nuk po bejn njerezit e shkrete per te hyre ne guiness
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» Shpata dhe përkrenarja ndoshta nuk janë të Skënderbeut?
» Rekordi Guinness, 638 tentativa per te vrare Fidel Kastron
» S’ka para për ta blerë unazën – e gëlltit atë!
» Rekordi i rumunes, gjyshe 23 vjeçe!
» Thyhet rekordi për intervistën më të gjatë
» Rekordi Guinness, 638 tentativa per te vrare Fidel Kastron
» S’ka para për ta blerë unazën – e gëlltit atë!
» Rekordi i rumunes, gjyshe 23 vjeçe!
» Thyhet rekordi për intervistën më të gjatë
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi