Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Alajdin Abazi - anëtar i redaksisë së Enciklopedisë People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.

Join the forum, it's quick and easy

Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Alajdin Abazi - anëtar i redaksisë së Enciklopedisë People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.
Klea Love Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Alajdin Abazi - anëtar i redaksisë së Enciklopedisë

Shko poshtë

Alajdin Abazi - anëtar i redaksisë së Enciklopedisë Empty Alajdin Abazi - anëtar i redaksisë së Enciklopedisë

Mesazh nga Vizitor Mon 15 Feb 2010 - 5:43

Akademiku dhe rektori aktual i UEJL-së, Alajdin Abazi është propozuar dhe caktuar për anëtarë të ri të redaksisë së re për “Enciklopedinë” e re. Ai është caktuar nga njësia e Akademisë së Shkencave dhe Arteve Maqedonase (ASHAM) për shkenca matematiko-natyrore.
“Po është e vërtetë se jam nominuar, por ende janë disa dilema të papastruara sa i përket asaj se a do të hartohet enciklopedi e re apo shtojcë e asaj të vjetrës, e cila do të përmbledhë vetëm pjesët që u kontestuan në enciklopedinë e parë. Unë i kam bërë me dije se do të hyjë këshillin e ri redaktues, por të mos çuditë kur do të tërhiqem nëse nuk respektohen kërkesat e mija për hartimin e enciklopedisë së re të Maqedonisë”, ka theksuar Abazi për agjencinë e lajmeve INA.
Ai ka thënë se si anëtarë tjetër i redaksisë duhet të jetë i zgjedhur edhe një personalitet shqiptarë, i lëmisë së kulturës, historisë dhe letërsisë shqipe. “Shpresoj se së shpejti do të ekipohet redaksia e re prej nëntë anëtarëve, në mesin e të cilëve do të jenë dy shqiptarë të niveleve akademike”, ka theksuar Abazi.
Anonymous
Vizitor
Vizitor

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye

- Similar topics

Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi