Reebok classic – atletet më të mira për hajni
2 posters
Faqja 1 e 1
Policia britanike publikoi në një revistë rezultatet e një hulumtimi shkencor i cili tregon se cilat janë atletet më të pëlqyera të hajnave në Britani. Në bazë të gjurmëve të lëna në vendin e krimit shkencëtarët e Institutit Leicester arritën deri tek një konkludim interesant – hajnat pëlqejnë atletet Reebok. Reebok Classic atlete bartin rreth 50 për qind e hajnave në Britani. Në 155 vjedhje kanë marrë pjesë 100 hajna të ndryshëm prej të cilëve 52 për qind kanë pasur të mbathura atletet e lartpërmendura. Çmimi i këtyre atleteve në Britani është rreth 60 paund, që është po ashtu një e dhënë interesante sepse tregon se hajnat e papunë mbathin këpucë të shtrenjta sesa kriminelët e punësuar. Mesatarisht dallimi në çmimin e këpucëve është rreth 19 paund. /Telegrafi/
Policia britanike publikoi në një revistë rezultatet e një hulumtimi shkencor i cili tregon se cilat janë atletet më të pëlqyera të hajnave në Britani. Në bazë të gjurmëve të lëna në vendin e krimit shkencëtarët e Institutit Leicester arritën deri tek një konkludim interesant – hajnat pëlqejnë atletet Reebok. Reebok Classic atlete bartin rreth 50 për qind e hajnave në Britani. Në 155 vjedhje kanë marrë pjesë 100 hajna të ndryshëm prej të cilëve 52 për qind kanë pasur të mbathura atletet e lartpërmendura. Çmimi i këtyre atleteve në Britani është rreth 60 paund, që është po ashtu një e dhënë interesante sepse tregon se hajnat e papunë mbathin këpucë të shtrenjta sesa kriminelët e punësuar. Mesatarisht dallimi në çmimin e këpucëve është rreth 19 paund. /Telegrafi/
Alberti- Legjendë
- Postime : 41743
Gjinia :
Anëtarësuar : 23/11/2009
Mosha : 36
Hobi : Tenisi
Re: Reebok classic – atletet më të mira për hajni
cool...............
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» Hajni ia dhuroi plakës 20 euro
» Hajni humb orientimin në vendin e krimit
» Ja vendet me ushqimet më të mira
» Pa duar – më e mira bë kaliografi
» 10 vendet më të mira për pushimet e fundvitit !
» Hajni humb orientimin në vendin e krimit
» Ja vendet me ushqimet më të mira
» Pa duar – më e mira bë kaliografi
» 10 vendet më të mira për pushimet e fundvitit !
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi