Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Kanada, vdes veterani me i vjeter i luftes People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.

Join the forum, it's quick and easy

Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Kanada, vdes veterani me i vjeter i luftes People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.
Klea Love Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kanada, vdes veterani me i vjeter i luftes

Shko poshtë

Kanada, vdes veterani me i vjeter i luftes Empty Kanada, vdes veterani me i vjeter i luftes

Mesazh nga Vizitor Fri 19 Feb 2010 - 3:25

Kanada, vdes veterani me i vjeter i luftes Ushtare-aeroplani
Arkiv
Veterani i fundit kanadez i Luftes se Pare Boterore ka vdekur ne moshen 109 vjecare.

John Babcock u fut ne ushtri qe 15 vjec, pasi genjeu per moshen e tij. Ai u stervit ne Kanada dhe Angli, por lufta perfundoi para se ai te arrinte ne frontin e Frances.

Kryeministri kanadez Stephen Harper deklaroi se Babcock ishte kanadezi i fundit qe ishte gjalle dhe qe kishte lidhje me Luften e Madhe.

Vetem dy veterane te tjere te Luftes se Pare Boterore jane ende gjalle, amerikani Frank Buckles, 109 vjec dhe britaniku me origjine australiane Claude Choules, 108 vjec.

Kryeministri Harper u ka bere homazhe 650 mije kanadezeve, burra dhe gra, qe sherbyen gjate Luftes se Pare Boterore.

“Sot ata na kane lene te gjithe. Kanadaja mban zi per ate brez qe luftoi per te mbrojtur pavaresine dhe qe i dha vendit tone reputacionin si nje vend kampion i lirise, demokracise dhe respektimit te te drejtave te njeriut dhe ligjit”, ka deklaruar Harper.
Anonymous
Vizitor
Vizitor

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye

- Similar topics

Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi