Walcott: Po rikthehem në formën më të mirë
Faqja 1 e 1
Anësori i Arsenalit, Theo Walcott, ndjen se ai po rikthehet në formën e tij më të mirë.
Walcott tregoi një lojë të shkëlqyeshme në fitoren e Arsenalit ndaj Sunderlandit në Emirates.
“Kam filluar të arrij atje. Po bëj hapat e fundit drejt formës më të mirë. Nuk kam pasur shumë paraqitje këtë vit, ka qenë një sezon me ngritje dhe zbritje. Kam qenë shumë i dëshpëruar, por shpresoj se me një varg ndeshjesh dhe lojë të qëndrueshme, do të kthehet forma”, ka thënë Walcott./
Anësori i Arsenalit, Theo Walcott, ndjen se ai po rikthehet në formën e tij më të mirë.
Walcott tregoi një lojë të shkëlqyeshme në fitoren e Arsenalit ndaj Sunderlandit në Emirates.
“Kam filluar të arrij atje. Po bëj hapat e fundit drejt formës më të mirë. Nuk kam pasur shumë paraqitje këtë vit, ka qenë një sezon me ngritje dhe zbritje. Kam qenë shumë i dëshpëruar, por shpresoj se me një varg ndeshjesh dhe lojë të qëndrueshme, do të kthehet forma”, ka thënë Walcott./
Alberti- Legjendë
- Postime : 41743
Gjinia :
Anëtarësuar : 23/11/2009
Mosha : 36
Hobi : Tenisi
Similar topics
» Walcott i ngazëllyer me formën aktuale
» Elvis Kabashi pendohet: Jam perlotur kunder Norvegjise, dua te rikthehem ne Kombetare
» Dardhe ne formen e njeriut !!!
» Walcott: Wenger duhet të bëjë blerje
» Walcott shënon hat-trick në fitoren e thellë të Arsenalit
» Elvis Kabashi pendohet: Jam perlotur kunder Norvegjise, dua te rikthehem ne Kombetare
» Dardhe ne formen e njeriut !!!
» Walcott: Wenger duhet të bëjë blerje
» Walcott shënon hat-trick në fitoren e thellë të Arsenalit
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi