Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Zyrtarizohet shkrirja e ORA-s në LDK People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.

Join the forum, it's quick and easy

Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Zyrtarizohet shkrirja e ORA-s në LDK People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.
Klea Love Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Zyrtarizohet shkrirja e ORA-s në LDK

Shko poshtë

Zyrtarizohet shkrirja e ORA-s në LDK Empty Zyrtarizohet shkrirja e ORA-s në LDK

Mesazh nga Vizitor Tue 23 Feb 2010 - 4:52

“Bashkimi bën fuqinë”, ishte moto e partisë Reformiste ORA për t’u shkrirë në Lidhjen Demokratike të Kosovës. Këto dy subjekte marrëveshjen e hodhën edhe në letër.
Në ceremoninë e nënshkrimit të marrëveshjes, nënkryetari i LDK-së, Eqrem Kryeziu, tha se me këtë akt, Lidhja Demokratike e Kosovës pasurohet me një prurje të rëndësishme qytetare, nga e cila para së gjithash do të përftojë Kosova.
Teuta Sahatqija, kryetare e subjektit politik ORA, tashmë të shkrirë në LDK, tha se bashkimi me LDK-në ka të vetmin qëllim arritjen e rezultateve më të mira për Kosovën.
Në ceremoninë e nënshkrimit të marrëveshjes u tha se Lidhja Demokratike e Kosovë dhe Partia Reformiste Ora e shkrirë tashmë në LDK, synojnë rezultate më të mira në arenën politike dhe në zhvillimet e përgjithme të shtetndërtimit të Kosovës.
Kundërshtimin e degës së ORA-s në Gjakovë për tu shkrirë në Lidhjen Demokratike të Kosovës, Sahatqija e quan parim të demokracisë. Ajo tha se vendimi për t'iu bashkuar LDK-së është marrë me koncensus të plotë të kryesisë së ORA-s.
Ndërkaq, nënkryetari I LDK-së. Eqrem Kryeziu nuk dha detaje rreth pozitës së Sahatqisë në LDK.
Ndërsa në pyetjen nëse një akt i tillë marrëveshjeje pritet edhe me LDD-në, Kryeziu nuk ishte shumë konkret.
Anonymous
Vizitor
Vizitor

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye

- Similar topics

Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi