Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Mcllwham: BE kërkon sistem gjyqësor të përgjegjshëm People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.

Join the forum, it's quick and easy

Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Mcllwham: BE kërkon sistem gjyqësor të përgjegjshëm People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.
Klea Love Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Mcllwham: BE kërkon sistem gjyqësor të përgjegjshëm

Shko poshtë

Mcllwham: BE kërkon sistem gjyqësor të përgjegjshëm Empty Mcllwham: BE kërkon sistem gjyqësor të përgjegjshëm

Mesazh nga Vizitor Thu 25 Feb 2010 - 8:34

Mcllwham: BE kërkon sistem gjyqësor të përgjegjshëm F.0225162211134_mAmbasadorja Mbretërisë së Bashkuar në Shqipëri Fiona Mcllwham ka përsëritur të enjten në Tiranë kërkesën e Bashkimit Evropian për një sistem gjyqësor të përgjegjshëm e transparent.
Deklarata është bërë gjatë ceremonisë përmbyllëse të programit të financuar nga Mbretëria e Bashkuar për modernizimin e policisë shkencore shqiptare.
Falë këtij programi në Institutin e Policisë Shkencore janë implementuar metoda dhe janë instaluar sisteme dhe pajisje moderne për ekzaminimet e ndryshme kriminalistike, përfshirë edhe instalimin në vitin e kaluar të pajisjeve për ekzaminimet me anë të ADN-së.
Duke e cilësuar sistemin e ekzamiminit të ADN-së një mjet të fuqishëm në arsenalin e Policisë Shkencore, Ambasadorja Mcllwham u shpreh se modernizimi i këtij sektori të Policisë së Shtetit kontribuon në reformat më të gjera dhe progresin drejt një sistemi gjyqësor të përgjegjshëm dhe transparent që e kërkon BE dhe që e meriton populli shqiptar.
Programi "Për modernizimin e Policisë Shkencore", ka filluar në vitin 1998 dhe është përmbyllur në Dhjetor 2009, ndërkohë që investimet për realizimin e këtij programi llogariten në rreth 4 milion euro.
Anonymous
Vizitor
Vizitor

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye

- Similar topics

Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi